Χουέρτας: «Στο ΟΑΚΑ για τη νίκη»

Μόνο τη νίκη θέλει η Κάχα Λαμποράλ μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας.

Μόνο τη νίκη θέλει η Κάχα Λαμποράλ μέσα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας. Ο Βραζιλιάνος παίκτης υπογράμμισε πως το κύπελλο Ισπανίας ανήκει στο παρελθόν για την ομάδα του, η οποία στρέφει την προσοχή της στην Euroleague.

Αρχικά, ο Χουέρτας τόνισε: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά καταφέραμε να τους νικήσουμε στο πρώτο παιχνίδι. Το ματς της Πέμπτης θα είναι διαφορετικό, γιατί παίζουν στην έδρα τους, με τον κόσμο τους και θα είναι πιο δυνατοί, αλλά αν καταφέρουμε να κερδίσουμε θα έχουμε σχεδόν εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε για την αναμέτρηση της Πέμπτης: «Πρέπει να πάμε στο ΟΑΚΑ με στόχο τη νίκη, παρότι ο αντίπαλός μας είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης. Αν δεν τα καταφέρουμε, δεν πειράζει, γιατί θα μας μένουν δύο ματς και εκεί θα κριθεί η πρόκριση στα προημιτελικά».

Τέλος, ο Βραζιλιάνος παίκτης υπογράμμισε: «Χάσαμε μία ευκαιρία στο Κύπελλο, αλλά η σεζόν δεν τελείωσε κι έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι καλή και υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Έχουμε ακόμη τρεις αγώνες στο Top 16 και το πρωτάθλημα και θα παλέψουμε για το καλύτερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.