Ζούρος: «Έτοιμοι για υπέρβαση»

Να κάνουν την υπέρβαση ζήτησε από τους παίκτες του ο Ηλίας Ζούρος, ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ.

Να κάνουν την υπέρβαση ζήτησε από τους παίκτες του ο Ηλίας Ζούρος, ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ. Ο Έλληνας τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας τόνισε πως δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς.

Χαρακτηριστικά, ο Ζούρος τόνισε: «Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση πριν από αυτό το παιχνίδι. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι άρρωστος και δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Από την άλλη, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι τραυματίας. Οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα και το απέδειξε στο ξεκίνημα του TOP-16. Παρ’ όλα αυτά έχουμε “διαβάσει” τον τρόπο παιχνιδιού τους και αν κάνουμε όλα όσα έχουμε προετοιμασία θα έχουμε μία ευκαιρία. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά κάθε παιχνίδι στη β’ φάση είναι δύσκολο».

Από την πλευρά του, ο Μαρτίνας Πότσιους τόνισε για τον ματς απέναντι στην τουρκική ομάδα: «Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και κάθε μέρα προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό, έστω κι αν παίζουμε κόντρα σε έναν πολύ αντίπαλο και μάλιστα μέσα στην έδρα του. ίναι πολύ σημαντικό να έχεις τον έλεγχο του αγώνα γιατί αν επιτρέψεις στον αντίπαλο να πάρει μία διψήφια διαφορά θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να κάνεις το καμ μπακ. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με ασθένειες και τραυματισμούς ωστόσο πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.