“Δεν μπορούμε να τους νικήσουμε”!

Εξεπλάγησαν πολλοί από τα λόγια του Κερεχέτα. Ο πρόεδρος της Κάχα θεωρεί πως η ομάδα του δε μπορεί να νικήσει τον Παναθηναϊκό!

Εξεπλάγησαν πολλοί από τα λόγια του Χοσέ Κερεχέτα. Ο πρόεδρος της Κάχα Λαμποράλ θεωρεί -όπως τόνισε, πάντα- πως η ομάδα του δε μπορεί να νικήσει τον Παναθηναϊκό κι ας αγωνίζεται στην έδρα της!

Ο «ισχυρός άνδρας» του ισπανικού συλλόγου δε βλέπει με καλό μάτι την έκβαση του επικείμενου παιχνιδιού με το «τριφύλλι» για την Ευρωλίγκα. «Δεν είμαστε στο επίπεδο που χρειάζεται για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια που πρέπει να παίξουμε», είπε και άφησε πολύ κόσμο με το στόμα ανοικτό. Βέβαια, όλοι γνωρίζουν ότι ο Κερεχέτα δε μασάει τα λόγια του και ουκ ολίγες φορές οι ατάκες του γίνονται αντικείμενο συζήτησης. Όσον αφορά στην ενδεχόμενη πρόκριση της Κάχα στην οκτάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, εξήγησε πως αν είχε κερδίσει το ματς με τη Λιέτουβος τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, καθώς θα είχε γίνει «ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης».
 

 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.