Συνεχίζει στην Άλμπα ο Ομπράντοβιτς

Μπορεί η Άλμπα Βερολίνου να έμεινε εκτός των ημιτελικών του γερμανικού πρωταθλήματος, ωστόσο οι διοικούντες της αποφάσισαν να παραμείνει στο «τιμόνι» του συλλόγου ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

Μπορεί η Άλμπα Βερολίνου να έμεινε εκτός των ημιτελικών του γερμανικού πρωταθλήματος, ωστόσο οι διοικούντες της αποφάσισαν να παραμείνει στο «τιμόνι» του συλλόγου ο Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άλμπα Βερολίνου ως το 2014, μπορεί να μην κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στον τελικό του πρωταθλήματος, ωστόσο ο Μάρκο Μπάλντι εξέφρασε την στήριξη του στον 44χρονο τεχνικό.

«Είχαμε όλο τον απαραίτητο χρόνο για να εξετάσουμε όσα συνέβησαν την περασμένη σεζόν», δήλωσε αρχικά ο διευθυντής της Άλμπα Βερολίνου στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και συμπλήρωσε:

«Μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για το κλαμπ με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, έχουμε εξαιρετικούς και  αφοσιωμένους προπονητές που έχουν τις ίδιες αξίες με την Αλμπα. Θα εργαστούμε σκληρά για να εκμεταλλευτούμε τις επιτυχίες της προηγούμενης σεζόν και να κάνουμε την επόμενη ακόμα πιο επιτυχημένη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.