Ζούρος: “Είμαι μαχητής…”

Τις πρώτες δηλώσεις του από το πόστο του προπονητή της Ζαλγκίρις Κάουνας, πραγματοποίησε την Δευτέρα το πρωί ο Ηλίας Ζούρος.

Τις πρώτες δηλώσεις του από το πόστο του προπονητή της Ζαλγκίρις Κάουνας, πραγματοποίησε την Δευτέρα το πρωί ο νέος τεχνικός της λιθουανικής ομάδας, Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας προπονητής αμέσως μετά την πρώτη προπόνηση μίλησε για τη «μετακόμιση» του στη Ζαλγκίρις, επισήμανε τη μαχητική του διάθεση, ενώ ανέφερε και την ομοιότητα της νέας του ομάδας με τον τελευταίο του εν Ελλάδι σταθμό (σ.σ. Πανελλήνιος).

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, σε μια χώρα με μπασκετική κουλτούρα. Ο κόσμος αγαπάει πολύ το μπάσκετ, όπως κι εγώ. Η ομάδα είναι πολύ καλή και μου αρέσει. Δεδομένης της στιγμής που βρισκόμαστε, δεν μπορώ τώρα να αλλάξω αρκετά πράγματα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού της και σταδιακά θα περάσω τα πράγματα που επιθυμώ», είπε αρχικά ο Ζούρος και συνέχισε: «Όπως λένε στην Ελλάδα, εάν φοβάσαι, καλύτερα κάτσε σπίτι σου. Εγώ ποτέ δεν φοβάμαι, είμαι μαχητής. Το ίδιο μαχητές πιστεύω είναι και οι παίκτες της Ζαλγκίρις, επομένως δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Βαλένθια και πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Όσο για τη συχνή αλλαγή προπονητών που κάνει η Ζαλγκίρις, ο Ζούρος είπε: «Και στην τελευταία μου ομάδα (σ.σ. Πανελλήνιος), άλλαζαν τους προπονητές συχνά, αλλά έμεινα για δυόμιση χρόνια. Και φέτος έφυγα λόγω των προβλημάτων που υπήρχαν. Η δουλειά μου είναι να πολεμάω και στο τέλος θα φανεί τι έκανα κι αν πέτυχα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.