Μαχμούτι: « Θα στείλουμε τη σειρά στον Πειραιά»

Aγώνα δίχως... αύριο χαρακτήρισε τον τέταρτο κατά σειρά, ανάμεσα στην ομάδα του Αναντολού Εφές και τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Οκτάι Μαχμουτί.

Aγώνα δίχως… αύριο χαρακτήρισε τον τέταρτο κατά σειρά, ανάμεσα στην ομάδα του Αναντολού Εφές και τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας, Οκτάι Μαχμουτί. 
H  Εφές μείωσε τη σειρά σε 2-1 μέσα στο «Αμπντί Ιπεκτσί» και την Παρασκευή στις 20:00 οι Τούρκοι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να το επαναλάβουν για να έχουν μία ακόμη ευκαιρία, έστω και στο ΣΕΦ, την ερχόμενη εβδομάδα, στην προσπάθεια πρόκρισης στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

Ο Οκτάι Μαχμουτί δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

«Με τη νίκη μας στο τρίτο παιχνίδι της σειράς, δείξαμε ότι δεν θα παραδοθούμε μέχρι το τελευταίο σουτ του… τελευταίου παιχνιδιού. Κάναμε ό,τι είχαμε σχεδιάσει σε άμυνα κι επίθεση. Πλέον η σειρά είναι 2-1. Το τέταρτο παιχνίδι θα είναι ένα από τα κρισιμότερα και καθοριστικά της σεζόν για μας. Όπως και στον τρίτο αγώνα, θέλουμε τον έκτο παίκτη μας, τους οπαδούς μας, να δημιουργήσουν μία… τρομακτική ατμόσφαιρα, όπως έκαναν όλη τη σεζόν. Αυτό μας δίνει δύναμη. Πιστεύω ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας, θα στείλουμε τη σειρά σε πέμπτο αγώνα, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Ο Σάσα Βούγιατσιτς δήλωσε από την πλευρά του: «Το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένας αγώνας δίχως αύριο για μας. Πραγματικά χρειαζόμαστε τους οπαδούς μας να είναι ο έκτος παίκτης, δείχνοντας στον αντίπαλο ότι εδώ είναι η έδρα μας. Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά θα δώσουμε και την ψυχή μας για να διεκδικήσουμε ό,τι μας ανήκει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.