Νίκη αξιοπρέπειας για την Άλμπα

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Άλμπα σημείωσε την τέταρτη νίκη της στο τοπ 16 της Ευρωλίγκας επικρατώντας μέσα στο «Παλάθιο Ντε λος Ντεπόρτες» της Μάλαγα με 55-68.

Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι η Άλμπα σημείωσε την τέταρτη νίκη της στο τοπ 16 της Ευρωλίγκας επικρατώντας μέσα στο «Παλάθιο Ντε λος Ντεπόρτες» της Μάλαγα με 55-68.

Μπορεί η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς να ήταν βαθμολογικά αδιάφορη μιας και είχε αποκλειστεί εδώ και αρκετές αγωνιστικές αλλά δεν πήγε στην Ισπανία για τουρισμό και αυτό φάνηκε από την όρεξη που έβγαλαν οι παίκτες της στο παρκέ από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο όπου και το σκορ ήταν στο τέλος του 13-24.

Στη δεύτερη περίοδο, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Φόστερ και Μπάιαρς, η Άλμπα συνέχισε στο ίδιο τέμπο και πήγε στα αποδυτήρια προηγούμενη με 40-27.

Στην επανάληψη οι παίκτες της Μάλαγα μπήκαν πιο δυνατά στο παρκέ και θέλησαν να αλλάξουν τα προσχήματα αλλά δεν τα κατάφεραν σε ικανοποιητικό επίπεδο και το σκορ του τρίτου δεκαλέπτου να είναι 52-38.

Έτσι, στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε και η Άλμπα Βερολίνου πήρε τη νίκη και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι με τελικό σκορ 55-68.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 13-24, 27-40, 38-52, 55-68


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.