Παρέμεινε ζωντανή η Ζαλγκίρις

Μεγάλη νίκη πήρε η Ζαλγκίρις μέσα στο Μαρίν Καρπένα αφού επικράτησε της Μάλαγα με 67-83 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Κουζμίνσκας (15π.) και Λαφαγιέτ (14π).

Μεγάλη νίκη πήρε η Ζαλγκίρις μέσα στο Μαρίν Καρπένα αφού επικράτησε της Μάλαγα με 67-83 έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Κουζμίνσκας (15π.) και Λαφαγιέτ (14π). 

Και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για τον ίδιο λόγο, προκειμένου δηλαδή να παραμείνουν ζωντανές στο κυνήγι της πρόκρισης στους «8» του θεσμού. Η Μάλαγα ήθελε τη νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτεί πιθανό στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού και να βρεθεί στην προνομιούχο τέταρτη θέση που οδηγεί στην πρόκριση ενώ η Ζαλγκίρις ήθελε και αυτή τη νίκη προκειμένου καθώς ήξερε ότι με ενδεχόμενη ήττα ουσιαστικά αποχαιρετούσε τη διοργάνωση.

Η Μάλαγα μπήκε δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο όπου και πήγε μπροστά στο σκορ χωρίς να την αφήσει η Ζαλγκίρις να ξεφύγει στο σκορ και συγκεκριμένα το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 19-16 αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ζαλγκίρις μπήκε πιο δυνατά στο παρκέ και πήγε στα αποδυτήρια με ένα επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 12-22 και συνολικό σκορ πρώτου ημιχρόνου 31-38.

Στην επανάληψη η Μάλαγα θέλησε να πιέσει και να πλησιάσει το σκορ και το κατάφερε εν μέρει καθώς το επιμέρους σκορ του τρίτου δεκαλέπτου ήταν 25-21 και έτσι το τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είχε το χαρακτήρα ντέρμπι.

Σε αυτό όμως οι Λιθουανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη που θα διατηρούσε τις ελπίδες τους για πρόκριση και έτσι έγινε αφού επικράτησε με 67-83 έχοντας ένα επιμέρους σκορ 11-24.

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 19-16, 31-38, 56-59, 67-83


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.