Πρίντεζης: «Δυνατή ομάδα η Ζαλγκίρις»

Στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να μπει δυνατά από το πρώτο ημίχρονο αν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκα.

Στις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να μπει δυνατά από το πρώτο ημίχρονο αν θέλουν να έχουν ελπίδες για πρόκριση στο TOP 16 της Ευρωλίγκα.

«Θα πρέπει μετά το ντέρμπι να αντιδράσουμε καλά και στην Ευρωλίγκα. Η Ζαλγκίρις είναι βελτιωμένη και άμα θέλουμε να έχουμε ελπίδες για την πρόκριση στο TOP 16, θα πρέπει να μπούμε δυνατά από το πρώτο ημίχρονο», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης.

Για την Ζαλγκίρις ανέφερε: «Είναι μία δυνατή ομάδα. Παίζει γρήγορο και δυνατό μπάσκετ. Έχει βελτιωθεί ατομικά, δηλαδή, σαν μονάδες και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται».

Για το αν θα ήταν προτιμότερο για τον Ολυμπιακό να ξεκινήσει όπως με την Κάχα Λαμποράλ ή όπως με τον Παναθηναϊκό απάντησε: «Κάθε παιχνίδι είναι ανάλογα με το πως το ξεκινάμε εμείς. Οποιοδήποτε παιχνίδι και να είναι, αν ξεκινήσουμε όπως με την Εφές, που ουσιαστικά δώσαμε ελπίδες νίκης, μπορεί να γίνει η ζημιά ακόμα και στο σπίτι σου. Πλέον όλοι οι αντίπαλοι είναι συνειδητοποιημένοι. Το θέμα είναι να ξεκινήσουμε δυνατά και να ξέρουμε που να χτυπήσουμε, έχοντας ήδη αναλύσει το βίντεο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.