Μαρμαρινός: “Ηταν ένα καλωσόρισμα στο 2013” (Video)

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, μιλώντας στην κάμερα του Novasports, χαρακτήρισε γροθιά στο στομάχι την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές.

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Μαρμαρινός, μιλώντας στην κάμερα του Novasports, χαρακτήρισε γροθιά στο στομάχι την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές.

“Ο σχεδιασμός μας ερχόμενοι εδώ ήταν να πασάρει περισσότερο η ομάδα έτσι ώστε να βρούμε τις αδυναμίες της Εφές. Παρασυρθήκαμε προσπαθώντας να κάνουμε κάποιες ενέργειες εκτός πλάνων και λογικής. Ακόμα και κάποια από αυτά τα σουτ να έμπαιναν και κάποια λάθη να μην γινόταν, δεν είχαμε ισορροπία στην επίθεση μας. Δεν είναι πως τρώμε αυτά τα καλάθια, αλλά το πως δημιουργούνται αυτά  τα καλάθια. Πρέπει να πάμε ένα βήμα πριν την εκτέλεση, δηλαδή στη δημιουργία για να δούμε τι φταίει. Αν απομονώσουμε ένα μέρος της άμυνας θα είναι λάθος. Θα πρέπει να δούμε πολλά πράγματα πριν φτάσουμε να πούμε ποιος φταίει που μπήκε ένα καλάθι.

Αυτή η ήττα ήταν μία γροθιά στο στομάχι ή ένα καλωσόρισμα  στο νέο κόσμο του 2013. Πρέπει να το καταλάβουμε ότι είναι μία νέα σεζόν και ό,τι έγινε στο παρελθόν είναι μία καλή αναφορά που πρέπει να μας δίνει κίνητρο και όχι να μας δίνει βάρος, να μας δίνει αλαζονεία ή υπεροψία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.