Συγχαρητήρια επιστολή από Βατούτιν

Επιστολή με την οποία συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα απέστειλε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέα Βατούτιν.

Επιστολή με την οποία συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκα απέστειλε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέα Βατούτιν.

Στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έφτασαν δεκάδες συγχαρητήριες επιστολές που όμως δεν περιορίστηκαν στην Ευρώπη, καθώς Μαϊάμι Χιτ, Σαν Αντόνιο Σπερς και Κλίβελαντ Καβαλίερς συνεχάρησαν τους Πειραιώτες για τη μεγάλη επιτυχία τους.

Αναλυτικά:

«Αγαπητοί φίλοι,

Σας στέλνουμε τα συγχαρητήρια μας για την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου σ’ αυτό το δραματικό τελικό. Η ομάδα σας έδειξε μεγάλη πρόοδο κατά τη διάρκεια της σεζόν και άξιζε τη νίκη. Ήταν τιμή για μας να παίξουμε το αποφασιστικό παιχνίδι με ένα τόσο τίμιο αντίπαλο και υπέροχους φίλους.

Παρακαλώ δεχθείτε και πάλι τα θερμότερα συγχαρητήρια μας!

Ειλικρινά δικός σας,
Αντρέι Βατούτιν
Πρόεδρος».

Εκτός από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την ΠΑΕ Ολυμπιακός και τον Ερασιτέχνη, οι οποίοι εξέδωσαν δημόσιες ανακοινώσεις, πολλές ακόμα ομάδες έσπευσαν να στείλουν συγχαρητήριες επιστολές ή να επικοινωνήσουν για συγχαρητήρια με την ΚΑΕ: Οι Μαϊάμι Χιτ, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, η Μπένετον Τρεβίζο, η Ζαλγκίρις Κάουνας, η Σιένα, η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η Βίρτους Μπολόνια, η Βίρτους Ρόμα, ο Ερυθρός Αστέρας, η Άλμπα Βερολίνου, η Μπιέλα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, η ΚΑΕ Άρης, η ΚΑΕ Καβάλα, η ΚΑΕ ΑΓΟΡ, η ΚΑΕ Ηλυσιακός, ο Πανερρυθραϊκός και ο Μαντουλίδης.

Στη μεγάλη λίστα με τα συγχαρητήρια τηλεγραφήματα ξεχωρίζουν αυτά της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ, του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Νικητιάδη, του προέδρου της Κυπριακής Βουλής Γιαννάκη Ομήρου, του Δημάρχου Πειραιώς κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, του Δημάρχου Τριπόλεως κ. Γιάννη Σμυρνιώτη, της Ιταλικής Λίγκας, της Γερμανικής και της Πολωνικής Λίγκας, του ΠΣΑΚ, του ΣΕΠΚ, της ΕΣΚΑΝΑ, της ΕΚΑΣΘ, της ΕΚΑΣΧ, του ΣΕΔΚΑ, του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, του Δημάρχου του ΣΕΦ, του Σωματείου Εργαζομένων του ΣΕΦ, της Ένωσης Προπονητών Μπάσκετ Σερβίας, των βουλευτών κυρίου Αρβανιτόπουλου και κυρίας Ράπτη, του πρέσβη της Ελλάδας στην Αστάνα κ. Ευθύμιου Πανταζόπουλου.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δέχθηκε συγχαρητήρια κι από ποδοσφαιρικά και ερασιτεχνικά σωματεία: Ατρόμητος Αθηνών, ΑΠΟΕΛ, Εθνικός, Ρουφ 1980, Α.Γ.Σ. Καστοριάς.

Δεν ήταν όμως μόνο οι σύλλογοι και οι πολιτευτές που συνεχάρησαν τους Πρωταθλητές Ευρώπης, αφού παλιοί προπονητές και παράγοντες της ομάδας έσπευσαν να πουν το δικό τους μπράβο για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Πίνι Γκέρσον, ο Τάκης Χατζηγρηγοριάδης, ο Κώστας Μπογατσιώτης και ο Νίκος Μπουντούρης έδωσαν τα δικά τους ειλικρινή συγχαρητήρια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.