Ο Πρίντεζης τιμώρησε τον Καζλάουσκας

Ο Πρίντεζης τιμώρησε τον Καζλάουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός όταν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού είχε ζητήσει από τον διεθνή φόργουορντ να σταματήσει να επιχειρεί με το ένα χέρι να στέλνει την μπάλα προς το καλάθι. με ένα τέτοιο σουτ ο Πρίντεζης έστειλε τους "ερυθρόλευκους" στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τιμώρησε τον Γιόνας Καζλάουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός όταν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού είχε ζητήσει από τον διεθνή φόργουορντ να σταματήσει να επιχειρεί με το ένα χέρι να στέλνει την μπάλα προς το καλάθι. Τον είχε… απειλήσει μάλιστα πως αν συνεχίσει να σουτάρει έτσι δεν θα τον χρησιμοποιούσε.

Μετά από μερικά χρόνια ο Γιώργος Πρίντεζης με αυτό το πέταμα της μπάλας ανάγκασε τον Γιόνας Καζλάουσκας να φύγει με κατεβασμένο το κεφάλι, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό το δεύτερο του πρωτάθλημα Ευρώπης.

Το μυστικό του Πρίντεζη ήταν η επιμονή και η δουλειά. Ο “ερυθρόλευκος” άσος μετά από κάθε προπόνηση παραμένει και με τον γυμναστή, τον Μίλτο επιχειρεί 50 τέτοια χουπ με το κάθε χέρι. Αν χάσει ένα σουτ συνεχίζει από την αρχή μέχρι να ευστοχήσει και τις 50 προσπάθειες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.