Το γλέντι συνεχίστηκε στο ΣΕΦ

Μετά την αποθέωση που γνώρισαν κατά την άφιξη τους στην Αθήνα, περισσότεροι από 2.500 κόσμου τους περίμενε τούς Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι έφτασαν στο ΣΕΦ.

Μετά την αποθέωση που γνώρισαν κατά την άφιξη τους στην Αθήνα, περισσότεροι από 2.500 κόσμου τους περίμενε τούς Πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι έφτασαν στο ΣΕΦ.

Με τους Παπανικολάου και Κέσελ να κάθονται στην οροφή και τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού από μέσα να τραγουδούν τα συνθήματα (τα έχουν μάθει ακόμη και οι ξένοι πια), το πούλμαν που μετέφερε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο των κατακτητών της κορυφής της Ευρώπης… άναψε το γλέντι, που μεταφέρθηκε στο φαληρικό στάδιο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».  Οι φίλαθλοι δε σταματούσαν να τραγουδούν και αυτοί και -με τους τελικούς του ελληνικού Πρωταθλήματος να πλησιάζουν- να ζητάνε μόνο νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό.  Τα καπνογόνα έκαναν την ατμόσφαιρα πιο εορταστική.

Πάντως, έπρεπε να περάσει αρκετή ώρα για να καταφέρουν οι παίκτες να βγουν από το πούλμαν. Όλοι τους γνώρισαν την αποθέωση, αλλά στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για να εγκαταλείψουν οι «ερυθρόλευκοι» το πούλμαν και να πάνε προς τα αυτοκίνητα τους. Κόσμος όλων των ηλικιών συνέχιζε να πανηγυρίζει και να τους αποθεώνει, αλλά έχοντας περάσει σχεδόν 45΄ από τη στιγμή της άφιξης τους, οι φίαλθλοι άρχισαν σιγά – σιγά να σκορπίζονται και οι Πρωταθλητές Ευρώπης να πηγαίνουν προς τα σπίτια τους για να ξεκουραστούν.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.