Πασκουάλ: Ο Σπανούλης και ο αποφαστικός Ολυμπιακός

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μελετήσει τον Ολυμπιακό και είδε τόσο τη βελτίωση του, όσο και τα επιτεύγματα του Βασίλη Σπανούλη. Το ίδιο και οι Πιτ Μάικλ και Χαβιέ Ραμπασέδα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει μελετήσει τον Ολυμπιακό και είδε τόσο τη βελτίωση του, όσο και τα επιτεύγματα του Βασίλη Σπανούλη. Το ίδιο και οι Πιτ Μάικλ και Χαβιέ Ραμπασέδα.

Ο ημιτελικός του Φάιναλ Φορ μεταξύ της Μπαρτσελόνα και των «ερυθρολεύκων» πλησιάζει και ο τεχνικός των Καταλανών μίλησε στο βίντεο της Ευρωλίγκα, τονίζοντας ότι «ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει βελτιωθεί σημαντικά κατά τη διάρκεια της σεζόν. Παίζει καλή άμυνα και έχουν καλό ρυθμό στην επίθεση. Είναι πολύ αποφασιστική και παίρνουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Έτσι δουλεύουν σαν ομάδα και έτσι παίζουν.

Ο Σπανούλης είναι ιδιαίτερος παίκτης. Δεν επηρεάζεται από τις καταστάσεις μέσα στον αγώνα. Έχει τον έλεγχό του. Έχει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να βγάζει την κατάλληλη πάσα. Είναι υψηλότατου επιπέδου και χρειάζεται πολύ καλή άμυνα απέναντί του».

Ο Πιτ Μάικλ κάτι ξέρει από Ελλάδα, αλλά και μέσα από τα βίντεο που έχει δει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στη Μπάρτσα είχε να πει αρκετά. «Στο Φάιναλ Φορ η άμυνα είναι αυτή που δίνει πάντα τα πρωταθλήματα, όπως αποδείξαμε δύο χρόνια πριν και ο Παναθηναϊκός πέρσι. Σε κάθε ματς έχουμε διαφορετικό πλάνο στον τρόπο παιχνιδιού μας. Το σκάουτινγκ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για εμάς.

Παρακολουθούμε πολλά βίντεο κάθε εβδομάδα. Προετοιμαζόμαστε για αυτό που θα εφαρμόσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό μας βοηθάει πολύ. Με τον Ολυμπιακό είναι από τα ματς που πρέπει να παίξεις όσο το δυνατόν καλύτερα για να νικήσεις. Ο τρόπος παιχνιδιού του Ολυμπιακού είναι στυλ ελληνικής ομάδας», επεσήμανε.

Από την πλευρά του ο Χαβιέ Ραμπασέδα ανέφερε ότι «έχουμε πολύ δυνατούς σέντερ. Παίρνουν γρήγορα το ριμπάουντ και αυτό μας βοηθάει να τρέχουμε στο ανοικτό γήπεδο. Ο Σπανούλης παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες για τον Ολυμπιακό. Πρέπει να τον σταματήσουμε και να μην αφήσουμε τους υπόλοιπους παίκτες να κάνουν το παιχνίδι τους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.