Αγγέλου: «Oμαδικότητα, ενέργεια και χημεία»

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το τρίπτυχο στο οποίο θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός για να περάσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final -4.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου μίλησε για το τρίπτυχο στο οποίο θα στηριχθεί ο Ολυμπιακός για να περάσει το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό του Final -4. «Oμαδικότητα, ενέργεια και χημεία» είπε ο συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε συνέντευξη του στον «Τύπο της Κυριακής».

Ο Αγγέλου αναφέρθηκε:
Στις σκέψεις που υπήρχαν για τον Ολυμπιακό στην αρχή της σεζόν:
«Στην αρχή υπήρχε δυσπιστία, επειδή ο Ολυμπιακός είχε άλλη φιλοσοφία τα τελευταία χρόνια. Στον πρώτο χρόνο της δημιουργίας της, όμως, αυτή η ομάδα έχει τη χαρά της συμμετοχής στο φάιναλ φορ»

Στην πρόκριση:
«Η πρόκριση μας έδωσε ομορφιά στη διοργάνωση και καταξίωση σε όλους και κυρίως στον κόουτς και τη διοίκηση που επέλεξαν αυτό το μοντέλο. Πλέον, έχουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και το μεγάλο μας στοίχημα είναι να αντιδράσουμε σωστά, τώρα που φτάνουμε στο φίνις»

Στην περσινή πορεία των «ερυθρόλευκων»:
«Είχε μεγαλύτερα ονόματα, μπάτζετ και παίκτες με εμπειρία. Είχε, όμως, την ατυχία του τραυματισμού του Νεστέροβιτς και της ήττας στο δεύτερο παιχνίδι με τη Σιένα, στο οποίο χάθηκε η πρόκριση στο φάιναλ φορ. Πιστεύω, όμως, ότι το πρωτάθλημα εκλάπη από τον Ολυμπιακό»

Στη δυναμική της Μπαρτσελόνα:
«Έχει μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερες προσωπικότητες. Θα προσπαθήσουμε να την απειλήσουμε με την ομαδικότητα, την ενέργεια και τη χημεία που έχουμε»

Στο πού θα κριθεί το παιχνίδι με τους Καταλανούς:
«Επειδή τα ματς του φάιναλ φορ δεν είναι παιχνίδια τρελού ρυθμού, η Μπαρτσελόνα υπερέχει. Ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύσεις. Η έλλειψη παιχνιδιών είναι. παγκόσμιο φαινόμενο. Δεν έχει γίνει ξανά αυτό το έκτρωμα και ο Ολυμπιακός ουσιαστικά ανέδειξε το μειονέκτημα που θα έχουν οι ελληνικές ομάδες».

Στον Ντούσαν Ίβκοβιτς:
«Ο Ντούσαν είναι πολύ οργανωτικός και δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με έναν άνθρωπο που έχει τόσες εμπειρίες και παράλληλα τόσο απλός. Γνωριζόμαστε από τότε που ήμουν ακόμα παίκτης. Είχαμε συνεχή επαφή όσο ήμουν κόουτς στη Χαλκίδα, το Μαρούσι και έπειτα, συνεργαστήκαμε στην Ντιναμό Μόσχας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.