Ο Βατούτιν τού πέταξε το μπαλάκι

Το γεγονός ότι ο Αντρέι Κιριλένκο μπορεί να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι σχολίασε ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέι Βατούτιν, πετώντας -ουσιαστικά- το μπαλάκι στον παίκτη.

Το γεγονός ότι ο Αντρέι Κιριλένκο μπορεί να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι σχολίασε ο πρόεδρος της ομάδας Αντρέι Βατούτιν, πετώντας -ουσιαστικά- το μπαλάκι στον παίκτη.

Αφότου ο Ρώσος φόργουορντ διέψευσε τις φήμες περί Νετς, χωρίς όμως να κλείνει την πόρτα του ΝΒΑ (σ.σ. καθώς υπάρχει και ειδικός όρος στο συμβόλαιο του με την «αρκούδα», ο Βατούτιν τόνισε ότι «δε θέλω να σχολιάσω τις φήμες. Σίγουρα θέλουμε να παραμείνει ο Κιριλένκο στην ομάδα μας, αντιλαμβάνομαι όμως ότι θα πρέπει ο ίδιος και η οικογένειά του να σκεφτούν σοβαρά για μία απόφαση που αφορά το μέλλον τους».

Παράλληλα εξήγησε ότι «ο Αντρέι γνωρίζει καλά πως θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, αλλά η απόφαση ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο. Δεν πιστεύω πως είναι θέμα χρημάτων, αλλά αφορά το πού θέλει να ζήσει και να συνεχίσει την καριέρα του. Πιστεύω πως το θέμα αυτό δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει νωρίτερα από τα μέσα Ιουλίου και μέχρι τότε θα ακούσουμε πολλά. Θα εξετάσει τις προτάσεις που έχει από το ΝΒΑ και θα αποφασίσει. Αυτή τη στιγμή πάντως είναι αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με την ΤΣΣΚΑ στην τελική ευθεία της σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.