Χειραψία «αιωνίων» και… παραδειγματισμός

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, γι' αυτό και εν όψει του Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης θα δώσουν τα χέρια.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, γι’ αυτό και εν όψει του Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης θα δώσουν τα χέρια.
Λίγο πριν αναχωρήσουν για την Τουρκία λοιπόν, και συγκεκριμένα την Τρίτη 8 Μαΐου (14:00) προπονητές και παίκτες των δύο «αιωνίων» θα βρεθούν στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε. για να ευχηθούν αμφότεροι «καλή επιτυχία» και να δείξουν και στον κόσμο ότι ο… κακός ανταγωνισμός δεν υπάρχει μεταξύ τους. Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς, αλλά και οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Στράτος Περπέρογλου, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου θα δώσουν το παρόν.

«Μια συνάντηση που αναδεικνύει το υψηλό διοικητικό και αθλητικό φρόνημα που επικρατεί στις τάξεις των ομάδων μπάσκετ του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, των δύο πανάξιων εκπροσώπων μας στο Final Four, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 8 Μαΐου, στις 14.00, με πρωτοβουλία της ΟΠΑΠ Α.Ε., στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Κηφισού 62, Περιστέρι, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων).

Οι προπονητές των δυο ομάδων Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς, καθώς και οι παίκτες Σαρούνας Γιασικεβίτσιους,Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζης, λίγες ώρες πριν από την αναχώρηση των ομάδων για την Κωνσταντινούπολη, θα δώσουν τα χέρια και θα ευχηθούν καλή επιτυχία οι μεν στους δε. Θυμίζουμε ότι η ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι ο μέγας χορηγός και των δυο κορυφαίων ελληνικών ομάδων στο ευρωπαϊκό μπάσκετ», αναφέρει η ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.