Σάτο: «Μοιρασμένες πιθανότητες»

Ίδιες πιθανότητες πρόκρισης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ρομέιν Σάτο.

Ίδιες πιθανότητες πρόκρισης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ρομέιν Σάτο. Ο παίκτης του «τριφυλλιού» υπογράμμισε πως δεν ενοχλείται που αρκετοί θεωρούν τους «πράσινους» ως αουτσάιντερ στον ημιτελικό με τη ρωσική ομάδα, ενώ συμπλήρωσε πως αν η ομάδα του παίξει όπως μπορεί, τότε μπορεί να δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό. Ο Σάτο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά, τόνισε: «Βρίσκομαι και πάλι στην Αθήνα και στις προπονήσεις. Για μένα το ταξίδι στις ΗΠΑ για να δω την οικογένειά μου ήταν πολύ σημαντικό. Ήταν πραγματικά καλά. Είχα την ευκαιρία να δω την κόρη μου για πρώτη φορά και φυσικά τα δύο μεγαλύτερα παιδιά μου, τα δύο αγόρια. Δεν τους είχα δει για σχεδόν τέσσερις μήνες. Ήταν πάρα πολύ. Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα που τους είδα, όπως νιώθω πολύ καλά και που επέστρεψα στις προπονήσεις. Επιστρέψαμε όλοι μετά και την άδεια που είχε δοθεί και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στα πλέι οφ. Επιστρέψαμε με διαφορετική ενέργεια και προετοιμαζόμαστε για τους αγώνες με τον Άρη.

Όλοι θυμόμαστε ότι νικήσαμε δύσκολα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος στη Θεσσαλονίκη. Νικήσαμε στο τελευταίο λεπτό. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Στα πλέι οφ θέλουμε να εστιάσουμε στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, προχωρώντας βήμα – βήμα. Βασικός μας στόχος είναι ο πρώτος αγώνας. Δεν βλέπουμε πιο πέρα. Είναι μια διαδικασία στην οποία πρέπει να προχωρήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι.

Καταλαβαίνουμε ότι ο κόσμος είναι λογικό να σκέφτεται το Final 4 και όχι και τόσο τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Αλλά εμείς γνωρίζουμε καλύτερα. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε στα πλέι οφ. Το Final 4 είναι κάτι που θα μας απασχολήσει αργότερα. Προηγείται ο Άρης. Ξέρω ότι οι φίλαθλοι είναι δύσκολο να σταματήσουν να σκέφτονται και να μιλάνε για το Final 4. Διαβάζω και ακούω κι εγώ αρκετά πράγματα. Ξέρω ότι πολλοί μας θεωρούν το αουτσάιντερ στην αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ, αλλά δεν με κάνει να νιώθω άσχημα. Μάλλον καλά με κάνει να νιώθω. Δεν ανησυχώ για τον αγώνα εκείνο τόσο πολύ. Η ΤΣΣΚΑ έχει μια πραγματικά καλή ομάδα, έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, αλλά είναι μόνο ένας αγώνας. Δεν είναι κακό να θεωρείσαι το αουτσάιντερ. Θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Αυτή τη στιγμή δεν ανησυχώ για τον ημιτελικό. Τους έχουμε ήδη αντιμετωπίσει δύο φορές, μας νίκησαν, αλλά ξέρουμε ότι κάναμε λάθη. Ο κόσμος δίνει ποσοστά. 60-40, 70-30. Δεν με ενδιαφέρουν αυτά. Για μένα είναι 50-50. Πάντα είναι έτσι όταν μπαίνεις στο γήπεδο να αγωνιστείς. Έχουμε βρεθεί ξανά σε Final 4, ξέρουμε πόσο δύσκολοι αγώνες είναι. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παίξουμε ως ομάδα, όλα θα είναι εντάξει. Αυτό είναι που πιστεύω.

Αλλά έχουμε ακόμη χρόνο γι’ αυτή την κουβέντα.. Για την ώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον Άρη και θα θέλαμε να δούμε κι εσάς στο γήπεδο, δίπλα μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.