Περπέρογλου: “Καλό για το ελληνικό μπάσκετ”

Ο Στράτος Περπέρογλου δηλωσε πως ένας τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα θα κάνει καλό στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο Στράτος Περπέρογλου δηλωσε πως ένας τελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα θα κάνει καλό στο ελληνικό μπάσκετ. Ο διεθνής φόργουορντ μίλησε για αυτό το ενδεχόμενο σε συνέντευξή του στον “Ελεύθερο Τύπο”. Συγκεκριμένα είπε:

Για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα ημιτελικά του Final 4: «Η ΤΣΣΚΑ είναι η πιο πλήρης ομάδα φέτος στην Ευρωλίγκα. Εμείς όμως έχουμε εμπειρία στο Final 4 και θα πάμε στην Πόλη για να δώσουμε τη μάχη μας. Έτσι κι αλλιώς είναι μεγάλη επιτυχία που βρισκόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εκεί. Θα παλέψουμε για να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης κι ό,τι βγει».

Για το ενδεχόμενο τελικού με τον Ολυμπιακό: «Θα είναι πολύ σημαντικός για την Ελλάδα ένας τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Είναι δύσκολος ο δρόμος να φτάσουμε ως εκεί, βέβαια, αλλά θα έκανε καλό στη χώρα ένας τέτοιος τελικός. Θα ήταν σημαντικό για τους φίλους των δύο ομάδων και θα έδινε άλλο χρώμα στη διοργάνωση. Θα ήταν πολύ όμορφο να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στον τελικό. Κι ακόμη πιο όμορφο να νικήσουμε».

Για το αν αντιμετωπίζουν τη φετινή χρονιά ως το τέλος ενός κύκλου λόγω της πιθανής αποχώρησης της οικογένειας Γιαννακόπουλου: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε τι θα γίνει του χρόνου. Πολλά ακούγονται, ότι θα φύγουν οι πρόεδροι κλπ. Εγώ ελπίζω να μείνουν, όμως αυτό δεν αλλάζει το φετινό στόχο μας. Έτσι κι αλλιώς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε όλους τους τίτλους. Από εκεί και πέρα, ελπίζουμε να είμαστε και του χρόνου εδώ και να συνεχίσουμε να κάνουμε την ίδια δουλειά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.