Κιριλένκο: “Σεβασμό στον πρωταθλητή”

Ο Αντρέι Κιριλένκο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό επικίνδυνο αντίπαλο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκα.

Ο Αντρέι Κιριλένκο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό επικίνδυνο αντίπαλο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό του Final 4 της Ευρωλίγκα. Ο ηγέτης της ρωσικής ομάδας δεν παρασύρεται από το γεγονός ότι έχει κερδίσει δυο φορές φέτος τους “πράσινους” στη διοργάνωση.

«Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Τώρα στο Final 4 συμμετέχουν οι πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης και κάθε παιχνίδι θα είναι σαν τελικός. Ο Παναθηναϊκός είναι σοβαρός και επικίνδυνος αντίπαλος, ενώ μην ξεχνάμε πως είναι πρωταθλητής Ευρώπης. Έχει έναν εξαιρετικό προπονητή και πολύ έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ, πολύ δύσκολο το έργο μας», τόνισε ο 30χρονος φόργουορντ στον ρωσικό Τύπο.

Ο Κιριλένκο θεωρεί ότι ο ημιτελικός της 11ης Μαϊου θα κριθεί στις λεπτομέρειες: «Σημασία έχει πώς θα ξεκινήσουμε το ματς, πώς θα αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο, τι υποστήριξη θα έχει από τον κόσμο γιατί είμαι σίγουρος πως πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα είναι εκεί, πώς θα διαχειριστούμε τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη διάρκεια του αγώνα και σε τι κατάσταση θα είμαστε για τον αγώνα αυτό. Πολλοί παράγοντες θα παίξουν ρόλο. Σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα. Το παραμικρό μπορεί να κάνει τη διαφορά και να είναι κλειδί για την έκβαση του ματς» δηλωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.