Καλάθης: «Δεν υπάρχουν φαβορί στο Final-4»

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να θεωρεί ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα, ωστόσο ο Νικ Καλάθης ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν φαβορί στο Final Four.

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να θεωρεί ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποτελεί το φαβορί για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκα, ωστόσο ο Νικ Καλάθης ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν φαβορί στο Final Four. Ο ομογενής γκαρντ  σχολίασε την πρόκριση του Παναθηναϊκού στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και τόνισε πως δεν βλέπουν τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ως εκδίκηση για τις δύο ήττες στη φάση των ομίλων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νικ Καλάθης:

Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα ύστερα από μια τόσο δύσκολη νίκη, που έφερε την πρόκριση;
«Είναι μεγάλη η χαρά για εμένα, τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μας, τα μέλη της διοίκησης, αλλά και τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Ήταν ένας πολύ δύσκολος αγώνας που κρίθηκε στο τέλος, στις λεπτομέρειες. Νομίζω πως μας δόθηκε η ευκαιρία να φθάσουμε πιο εύκολα στη νίκη, αλλά κάποια λάθη και οι χαμένες βολές έδωσαν τη δυνατότητα στη Μακάμπι να μπει ξανά στο παιχνίδι και να το διεκδικήσει μέχρι το τέλος. Η χαρά που νιώθω για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ είναι απερίγραπτη».

Θα δώσεις το παρών σε ακόμα ένα Φάιναλ Φορ με τον Παναθηναϊκό. Τι σημαίνει αυτό για εσένα;
«Είναι μεγάλη υπόθεση και ταυτόχρονα μεγάλη διάκριση για κάθε παίκτη. Εμείς πετύχαμε το στόχο μας να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ, αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος. Υπάρχουν δύο παιχνίδια εκεί, στα οποία θα δούμε τι θα γίνει. Θα δούμε τα παιχνίδια ένα προς ένα. Έχουμε χρόνο μπροστά μας για να σκεφτούμε τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Δεν υπάρχουν φαβορί σε αυτού του είδους τα τουρνουά. Εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα για αυτούς του αγώνες».

Αντιμετωπίζετε τον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ σαν ευκαιρία να πάρετε εκδίκηση για τις δύο ήττες στους ομίλους της φετινής Ευρωλίγκας;
«Όχι, δεν το βλέπουμε έτσι. Εκείνες οι ήττες υπάρχουν στο μυαλό μας, αλλά δεν αντιμετωπίζουμε τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σαν ευκαιρία να εκδικηθούμε για τις δύο ήττες στην κανονική περίοδο. Ο ημιτελικός του Φάιναλ Φορ είναι μία διαφορετική ιστορία».

Η επόμενη ημέρα για τον Παναθηναϊκό;
«Όταν έρθει η ώρα για το Φάιναλ Φορ θα ασχοληθούμε με τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Τώρα, προέχει το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν είναι στο χέρι μας η πρωτιά στην κανονική διάρκεια, αλλά θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.