Κυριάρχησε στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα έγινε... πρωτοσέλιδο και στην πλειοψηφία των ευρωπαϊκών - μπασκετικών site.

Η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα έγινε… πρωτοσέλιδο και στην πλειοψηφία των ευρωπαϊκών – μπασκετικών site.

Η νίκη επί της Μακάμπι και ο τρόπος με τον οποίο επετεύχθη, αλλά και η εκπληκτική απόδοση του MVP Δημήτρη Διαμαντίδη έκανε τους Ευρωπαίους να παραμιλάνε. Η αναμέτρηση στην οποία οι Ισραηλινοί αντιστάθηκαν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, μην έχοντας υπολογίσει στον αρχηγό των «πρασίνων», αλλά και στη δύναμη που επέδειξαν όλοι οι παίκτες του Ομπράντοβιτς, τους έφερε στην… κορυφή και της ενημέρωσης.   

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα αναφέρει «Οι πρωταθλητές επιβίωσαν», ενώ χαρακτηρίζει το παιχνίδι «ένα από τα κορυφαία στην ιστορία της διοργάνωσης». Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το «sportando.net», το οποίο κάνει αναφορά και στην βολή του Διαμαντίδη, αλλά και σε ολόκληρη την άμυνα της ομάδας πάνω στον Μπουρστάιν στην τελευταία φάση του αγώνα.

Ύμνους για τον «3-D» γράφουν οι Ισπανοί και ιδιαίτερα το «acb.com». «Φοβερός Διαμαντίδης που άγγιξε την τελειότητα», είναι η μία από τις ατάκες του σε ένα κείμενο που αναφέρεται αρκετά στην εκπληκτική βραδιά του γκαρντ των «πρασίνων». «Σε ένα… ριμέικ τoυ περσινού τελικού, ο Παναθηναϊκός χρωστάει χάρη στον Δημήτρη Διαμαντίδη, αφού του χάρισε την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ», γράφει το «sport365», απ’ την άλλη. Ιδιαίτερη μνεία του έκανε και το «eurobasket.com», τόσο για την απόδοση του σε ολόκληρη την αναμέτρηση, όσο και για την ψυχραιμία του στην τελευταία βολή με την οποία έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό με 86-85. Παράλληλα, τονίζει πως το «τριφύλλι» πηγαίνει «Στην Κωνσταντινούπολη για να υπερασπιστεί τον τίτλο του»

Από την άλλη, το «tuttosport.com» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι η εν λόγω πρόκριση ήταν άλλο ένα κατόρθωμα για τον «Ζοτς». «Το 13ο Φάιναλ Φορ για τον Ομπράντοβιτς σε 21 χρόνια καριέρας. Το παιχνίδι κρίθηκε στη βολή του Διαμαντίδη 5″ πριν το τέλος του αγώνα», αναφέρει.

Στο μεταξύ, οι Ισραηλινοί από την πλευρά τους δεν είχαν να γρ’αψουν πολλά. Η Μακάμπι έχασε την ευκαιρία της να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη και το «one» τα λέει όλα με το «τέλος» που αναφέρει στον τίτλο του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.