Γιαννακόπουλος: Να φέρουμε το 7ο

Αιώνια πιστός στον Παναθηναϊκό, αλλά και πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να γυρίσει με το 7ο τρόπαιο Πρωταθλήτριας Ευρώπης από την Κωνσταντινούπολη, εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Αιώνια πιστός στον Παναθηναϊκό, αλλά και πεπεισμένος πως η ομάδα του μπορεί να γυρίσει με το 7ο τρόπαιο Πρωταθλήτριας Ευρώπης από την Κωνσταντινούπολη, εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.


Μετά τη μεγαλειώδη νίκη επί της Μακάμπι στο ΟΑΚΑ, τόνισε ότι «είμαι φόλα Παναθηναϊκός» και συνέχισε λέγοντας πως «θέλω να δώσω συγχαρητήρια, εκτός από τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, στον κόσμο του Παναθηναϊκού που ήταν συγκλονιστικός. Από την αρχή της χρονιάς είχαμε πει με τον Ζέλικο να πάμε στο Final 4, τώρα το καταφέραμε και με τη βοήθεια του Θεού, θα πάμε να φέρουμε το 7ο. Θα παίξουμε κόντρα στα προγνωστικά και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα ακόμα ευρωπαϊκό».


Ρωτήθηκε για το τι έφταιξε και το αποψινό παιχνίδι κατέληξε να γίνει θρίλερ και απάντησε πως «ήταν η αστοχία στις τέσσερις βολές. Ευτυχώς ο Δημήτρης είχε υπομονή στην τελευταία φάση, όπου έβαλε τις βολές και πήραμε το παιχνίδι», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Υπηρετώ τον Παναθηναϊκό για 20 ολόκληρα χρόνια και πάντα λέω πως εάν δεν ακούσουμε το σφύριγμα του διαιτητή τότε δεν έχει τελειώσει τίποτα. Θα ήθελα να πως στον κόσμο ότι είμαι φόλα Παναθηναϊκός και ότι θα πεθαίνω για τον Παναθηναϊκό».


Τέλος, στο αν θα ήθελε για αντίπαλο τον Ολυμπιακό στον τελικό της Ευρωλίγκας, είπε ότι «δεν ξέρω αν θα είναι καλύτερα ή όχι. Αυτό που ξέρω είναι ότι και δύο ελληνικές ομάδες πήγανε στο Final 4, αλλά πιστεύω στην ομάδα μου και ότι αυτή θα κατακτήσει τον τίτλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.