Τσαρτσαρής: “Η παγίδα…”

Ο Κώστας Τσαρταρής δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίσει ως τελικό τον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Τσαρταρής δήλωσε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να αντιμετωπίσει ως τελικό τον αγώνα της Πέμπτης με την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ.«Αν πιστέψουμε πως έχουμε προκριθεί επειδή γυρίσαμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ, το χάσαμε το παιχνίδι. Και μάλιστα πολύ εύκολα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη παγίδα. Είναι ένας τελικός και για τις δύο ομάδες και τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί πως οι έδρες δεν παίζουν ρόλο. Θα νικήσει όποιος παίξει πιο δυνατά, πιο συγκεντρωμένα και πιο έξυπνα», είπε στα «Νέα» ο διεθνής φόργουορντ.

Ο Τσαρτσαρής τρέμει στο ενδεχόμενο να συμβεί ό,τι και με την Ταού: «Θυμάμαι πολύ καλά πόσο μάς πόνεσε εκείνη η ήττα. Ήταν δυσάρεστη εμπειρία. Από τον Παναθηναϊκό έχω δεκάδες ευχάριστες αναμνήσεις, αλλά η ήττα αυτή από την Ταού είναι μία από τις ελάχιστες στενάχωρες που θα θυμάμαι για πάντα. Θέλαμε πολύ να πάμε στο Final 4, είχαμε κάνει μία τεράστια ανατροπή στο Top 16 και ο κόσμος είχε σπεύσει να προμηθευτεί εισιτήρια για την Πράγα. Ο Ερντογάν, όμως, έκανε το παιχνίδι της ζωής του και ο Πριτζιόνι έβαλε στο τέλος ένα μεγάλο καλάθι που μας σκότωσε. Δεν θέλω να το ξαναζήσω και πρέπει να μπούμε αποφασισμένοι ώστε να δείξουμε από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε πολύ καλά» ειπε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.