Είναι τσαντισμένος ο Μπατίστ

Νευριασμένος με τα όσα έκανε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ είναι ο Μάικ Μπατίστ, διότι «δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μας», όπως είπε.

Νευριασμένος με τα όσα έκανε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Τρίτης απέναντι στη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ είναι ο Μάικ Μπατίστ, διότι «δεν είναι αυτός ο χαρακτήρας μας», όπως είπε.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται πλέον με την πλάτη στον τοίχο και την Πέμπτη (29/3, 22:05) καλούνται να ισοφαρίσουν το σκορ των προημιτελικών της Ευρωλίγκα σε 2-2 για να επιστρέψουν στην Αθήνα και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ. Τα πράγματα στην αυριανή δεύτερη αναμέτρηση στη «Nokia Arena» δε θα είναι εύκολα. Ο Μπατίστ όμως εξήγησε πως «πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε στο παρελθόν και κοιτάξουμε μπροστά. Να έχουμε πολύ ενέργεια. Να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αν χάσουμε, να έχουμε παλέψει με το σωστό τρόπο. Είμαι τσαντισμένος, γιατί δεν είμαστε εμείς, δεν είναι ο Παναθηναϊκός, δεν είναι ο χαρακτήρας μας».

Επιλογές δεν υπάρχουν για τους παίκτες του Ομπράντοβιτς, γι’ αυτό και επειδή «κανείς δεν θέλει να χάνει και να μη περάσει στο Φάιναλ Φορ. Έχουμε ένα δύσκολο ματς και πρέπει να νικήσουμε, γιατί, αν δεν το κάνουμε, η σεζόν τελειώνει για εμάς. Ξέρουμε ότι παίζουν στην έδρα τους, αλλά δε θα επιτρέψουμε αυτό που έγινε χθες (27/3), δε θα επηρεαστούμε από τον κόσμο. Πρέπει να αρχίσουμε καλύτερα, γιατί διαφορετικά δεν μπορείς να επιστρέψεις και δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα. Πρέπει να αρχίσουμε καλά απ’ το τζάμπολ. Να παίξουμε καλά στην άμυνα και να δίνουμε σωστές βοήθειες. Μία καλύτερη αρχή κι έτσι σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο», είπε ο Αμερικανός φόργουορντ.

Το ένα εκ των προβλημάτων στο στρατόπεδο των Ισραηλινών  είναι ο Γιογκέβ Οχαγιόν, με Ομπράντοβιτς και Ιτούδη να αναζητούν λύση και σε αυτό. «Ο Οχαγιόν τιμώρησε τα λάθη μας. Ο Οχαγιόν κάνει αυτό που πρέπει για την ομάδα του, γιατί αυτή είναι η δουλειά του. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε και να παίξουμε καλύτερα», είπε αναφερόμενος στο θέμα ο Μπατίστ. Τέλος και όσον αφορά στο άγχος που προκαλεί ο αγώνας ζωής και θανάτου της Πέμπτης τόνισε πως «η πίεση σε έναν επαγγελματία είναι η ζωή του. Έτσι ζει. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε έτσι. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και τα γκαρντ κι οι ψηλοί και να έχουμε ισορροπία σε άμυνα κι επίθεση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.