Περπέρογλου: Να μασάμε σίδερα την Πέμπτη

Το σύνθημα για το παιχνίδι της Πέμπτης (29/3) έδωσε ο Στράτος Περπέρογλου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να τα δώσει όλα απέναντι στη Μακάμπι και κατά τον «Πέρπε» να... μασάει σίδερα.

Το σύνθημα για το παιχνίδι της Πέμπτης (29/3) έδωσε ο Στράτος Περπέρογλου. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να τα δώσει όλα απέναντι στη Μακάμπι και κατά τον «Πέρπε» να… μασάει σίδερα.


Οι «πράσινοι» βρίσκονται πια με την πλάτη στον τοίχο και αν θέλουν να διατηρήσουν ελπίδες πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, θέλουν νίκη. «Την Πέμπτη πρέπει να μπούμε μέσα και να μασάμε σίδερα», είπε χαρακτηριστικά.


Στη νευρικότητα και την έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης απέδωσε την αποψινή ήττα στο Τελ Αβίβ, τονίζοντας ότι «είναι μία καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο αυτό, δεν συνηθίζουμε να κάνουμε τόσα λάθη και όμως χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και κάναμε πολλά. Κυνηγούσαμε συνέχεια στο σκορ. Σίγουρα τα ματς αυτά κρίνονται στις λεπτομέρειες και αν δεν είσαι συγκεντρωμένος σε τέτοιες έδρες θα το πληρώσεις».


Για να διαφοροποιηθούν τα πράγματα στο επόμενο παιχνίδι οι «πρασινοι» θα πρέπει να προσέξουν κάποιους συγκεκριμένους τομείς, όπως «τα αβίαστα λάθη και η άμυνα μας, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχει πίστη στην ομάδα, είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Πρέπει την Πέμπτη να μπούμε και να μασάμε σίδερα. Είναι δύσκολο να σηκωθείς αλλά έχουμε πείρα και προπονητικό τιμ που ξέρει από αυτά, έχουμε ξαναβρεθεί με την πλάτη στον τοίχο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.