Ιτούδης: «Κλειδί η άμυνα με τη Μακάμπι»

Η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού θα είναι το «κλειδί» στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού θα είναι το «κλειδί» στις αναμετρήσεις με τη Μακάμπι, σύμφωνα με τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο βοηθός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε κατά την αναχώρηση της αποστολής πως οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στο Ισραήλ με στόχο μια νίκη στους δυο επόμενους αγώνες.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Η ομάδα έχει την ποιότητα να πετύχει μία νίκη Ισραήλ. Η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε ένα παιχνίδι είτε την Τρίτη, είτε την Πέμπτη. Το θέμα είναι η άμυνα, να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, γιατί στο δεύτερο παιχνίδι δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλαμε. Αυτό που έχει σημασία τώρα είναι, επαναλαμβάνω, να ξαναπάρουμε πίσω το πλεονέκτημα της έδρας».

Από την πλευρά του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε: «Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις εκεί. Πρέπει να παίξουμε επιθετική άμυνα από το πρώτο λεπτό. Να μην αφήσουμε να μας ξεφύγει ο έλεγχος. Μετά από δυο παιχνίδια στην Ελλάδα δεν περιμένουμε κάτι να μας εκπλήξει. Θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Κάθε ματς στη σειρά αυτή είναι διαφορετικό».

Επίσης, ο Στράτος Περπέρογλου δήλωσε: «Να κερδίσουμε στο Ισραήλ δεν θα είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σε μία δύσκολη έδρα. Θέλουμε να παίξουμε καλή άμυνα, πολύ καλύτερη από εκείνη που παίξαμε στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη, γιατί τους αφήσαμε και πήραν μεγάλα σουτ. Έχουμε δυο παιχνίδια μπροστά μας και σίγουρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τουλάχιστον μία νίκη».

Τέλος, ο Κώστας Καϊμακόγλου έγραψε στην σελίδα του στο Twitter: «Καλημέρα, εδώ στο αεροδρόμιο ετοιμαζόμαστε να φύγουμε, ο δρόμος για το F4 περνάει από το Ισραήλ!!»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.