Πετάει για το Τελ Αβίβ

Αποφασισμένη να γυρίσει με τουλάχιστον ένα ροζ φύλλο αγώνα στις δυο αναμετρήσεις με την Μακάμπι πετάει αυτή την ώρα για το Ισραήλ η αποστολή του Παναθηναϊκού.

Αποφασισμένη να γυρίσει με τουλάχιστον ένα ροζ φύλλο αγώνα στις δυο αναμετρήσεις με την Μακάμπι πετάει αυτή την ώρα για το Ισραήλ η αποστολή του Παναθηναϊκού. «Είναι μια δύσκολη σειρά αγώνων αλλά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να νικήσουμε έναν αγώνα στο Τελ Αβίβ» δήλωσε ο Στράτος Περπέρογλου στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να δούμε τι κάναμε λάθος στο δεύτερο ματς και να διορθώσουμε αρκετά σημεία από το παιχνίδι μας. Σημαντικότερα από όλα την άμυνα. Πάμε στο Τελ Αβίβ για τουλάχιστον μια νίκη αλλά προφανώς θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και τους δύο αγώνες και να πάρουμε την πρόκριση».

«Για μια ακόμα φορά, όπως πάντα άλλωστε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς στο «Γιάντ Ελιάου». Στόχος μας είναι να πάρουμε τουλάχιστον το ένα από τα δυο παιχνίδια που θα δώσουμε εκεί και για να το κάνουμε αυτό το κλειδί της επιτυχίας θα είναι για μια ακόμα φορά η άμυνά μας», ήταν το σχόλιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.