«Ζοτς»: Τα λάθη και το φάουλ

Τα έψαλλε στους παίκτες του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, λέγοντας πως η ήττα ήρθε κυρίως από λάθη που έκαναν οι «πράσινοι».

Τα έψαλλε στους παίκτες του ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, λέγοντας πως η ήττα ήρθε κυρίως από λάθη που έκαναν οι «πράσινοι». Παράλληλα, εξέφρασε και την πίστη του όμως, ότι η ομάδα του μπορεί να «γυρίσει» ξανά τη σειρά και να πάρει τις δύο νίκες που χρειάζεται για να βρεθεί στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα. Πάντως, θέλησε να τονίσει πως στην τελευταία φάση έγινε φάουλ πάνω στον Γιασικεβίτσιους, που δε δόθηκε, αλλά εξήγησε πως δε στέκεται σε αυτό.  

«Πριν από δύο ημέρες είπα πως θα είναι μία διαφορετική αναμέτρηση κι έτσι ήταν. Η ενέργεια κι ο τρόπος μας ήταν διαφορετικοί. Δεν πιέσαμε. Έχουμε πει πολλές φορές είναι ότι στην πρώτη περίοδο οι 11 εκ των 20 πόντων ήταν αβίαστοι. Αν δεν πιέσεις, θα σκοράρουν. Αυτό σημαίνει έλλειψη συγκέντρωσης. Στην πιο δύσκολη περίοδο για εμάς, όπου οι αντίπαλοι είχαν το πρόβλημα των φάουλ, παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να νικήσουμε», τόνισε αρχικά.

Εκεί ήταν που έφταιξαν οι «πράσινοι». Διότι  «ως ομάδα κι ως παίκτες έχουμε την κατάλληλη εμπειρία να αποδώσουμε όπως στην παράταση. Είπα στους παίκτες πως ηττηθήκαμε απ’ τα δικά μας λάθη. Σαφώς κι αγωνίστηκε καλύτερα η Μακάμπι, αλλά η νίκη χάθηκε απ’ τα δικά μας λάθη κι όχι επειδή βελτιώθηκαν». Η εξήγηση που έδωσε ήταν πως «είναι δύσκολο να αγωνίζεσαι μέσα σε 48 ώρες σε αυτό το επίπεδο. Δεν άλλαξε τίποτα. Θα πάμε στο Τελ Αβίβ να παίξουμε, γνωρίζοντας πως έχουμε την ποιότητα και την εμπειρία να… επιστρέψουμε. Συγχαρητήρια στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που έδειξε χαρακτήρα. Έκανε ό,τι είπα: Γνωρίζει να παίζει. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου, που πάλεψαν μέχρι τέλους. Υπήρχαν λάθη. Συγχαρητήρια και στον κόσμο για την εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Τέλος, έκανε το σχόλιο του περί διαιτησίας, για την τελευταία φάση της αναμέτρησης, όπου -όπως είπε- έγινε φάουλ πάνω στον «Σάρας»: «Και κάτι τελευταίο. Μόλις είδαμε το τελευταίο λεπτό της παράτασης κι είναι φάουλ πάνω στον Γιασικεβίτσιους. Το γνωρίζουμε. Αλλά γνωρίζουμε και τα λάθη μας. Δε μπορούμε να πάρουμε ευθύνη για τους διαιτητές, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν το καταλόγισε, ήταν στα 2 μέτρα. Πιο σημαντικά είναι τα λάθη μας, παρά αυτά των διαιτητών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.