Πασούτιν: Ο άξιος Πρωταθλητής Ευρώπης Παναθηναϊκός

Το «τριφύλλι» επιβλήθηκε δίκαια της Ούνιξ, κατέκτησε την κορυφή του ομίλου του και πλέον κάνει... σχέδια για Φάιναλ Φορ, με τον Εβγκένι Πασούτιν να δίνει τα εύσημα στην ομάδα που πέρυσι ανέβηκε στο πρώτο σκαλί της Ευρωλίγκα.

Το «τριφύλλι» επιβλήθηκε δίκαια της Ούνιξ, κατέκτησε την κορυφή του ομίλου του και πλέον κάνει… σχέδια για Φάιναλ Φορ, με τον Εβγκένι Πασούτιν να δίνει τα εύσημα στην ομάδα που πέρυσι ανέβηκε στο πρώτο σκαλί της Ευρωλίγκα.

«Αντιμετωπίσαμε τον άξιο πρωταθλητή Ευρώπης. Το ματς κρίθηκε σε κάποιες αδυναμίες στην άμυνά μας, τις οποίες εντόπισε ο Παναθηναϊκός. Παίξαμε καλή άμυνα σε γενικές γραμμές, αλλά ήταν δύσκολο να σκοράρουμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, που είναι επίσης μια ομάδα εξαιρετική στην άμυνα», ξεκίνησε να λέει ο Ρώσος τεχνικός της Ούνιξ και συμπλήρωσε πως για τη δική του ομάδα η πρόκριση στους «8» συνιστά επιτυχία.
 
«Καταφέραμε να περάσουμε στα προημιτελικά και το γεγονός ότι το πετύχαμε στην παρθενική μας συμμετοχή στην Ευρωλίγκα είναι κάτι σπουδαίο για την Ούνιξ. Δεν θέλουμε να μείνουμε όμως σε αυτό και θα παλέψουμε για το καλύτερο, για κάθε πόντο, απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Η γιορτή συνεχίζεται!», είπε συγκεκριμένα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.