Φωτιά στον «πράσινο» όμιλο έβαλε η Φενέρ

Οι Τούρκοι δεν πέτυχαν απλώς μια ανατροπή, αλλά και το να κάνουν τον όμιλο του Παναθηναϊκού... άνω κάτω.

Οι Τούρκοι δεν πέτυχαν απλώς μια ανατροπή, αλλά και το να κάνουν τον όμιλο του Παναθηναϊκού… άνω κάτω. Αφενώς, αν και βρέθηκαν να χάνουν και με 13 πόντους στα μέσα του γ΄ δεκαλέπτου τελικά έκαμψαν την αντίσταση της Ούνιξ στην παράταση και επικράτησαν με 94-87 (79-79 κ.α.) στην Κωνσταντινούπολη. Αφετέρου, διατήρησαν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση, καθώς όχι μόνο κάλυψαν τη διαφορά της ήττας τους στο Καζάν, αλλά και σε περίπτωση που στην επόμενη και τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός νικήσει τους Ρώσους και οι ίδιοι κερδίσουν την Αρμάνι, θα πάρουν το εισιτήριο για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα.

Στην αντίπερα όχθη, αν η Ούνιξ επικρατήσει των Πρωταθλητών Ευρώπης θα τερματίσει στην πρώτη θέση, σε αντίθετη περίπτωση και σε συνδυασμό με ήττα της Φενέρμπαχτσέ / Ούλκερ στην Ιταλία, θα κατακτήσουν τη δεύτερη θέση του 7ου ομίλου. 

Κι όλα αυτά συνέβησαν μετά το… απίστευτο come back των Τούρκων στο αποψινό ματς, με πρωταγωνιστή τον Ρόκο Ούκιτς (18π.), ο οποίος τους οδήγησε στην επιτυχία και με δικό του καλάθι στην εκπνοή της κανονικής διάρκειας έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο. Εκείνος ήταν που βοήθησε την Φενέρ να αντιμετωπίσει τον Λιν Γκριρ, ο οποίος βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά και σημείωσε 33 πόντους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.