«Μπορούμε να νικήσουμε οποιονδήποτε»

Η Ούνιξ Καζάν πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο Top-16 της Ευρωλίγκα και μετά τη νίκη της στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού ο Χένρι Ντόμερκαντ δηλώνει πως μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε.

Η Ούνιξ Καζάν πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο Top-16 της Ευρωλίγκα και μετά τη νίκη της στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού ο Χένρι Ντόμερκαντ δηλώνει πως μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε.

Ο MVP του Ιανουαρίου της Ευρωλίγκα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης τόνισε πως ότι έχει πετύχει έως τώρα είναι μόνο η αρχή ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Δε μπορώ να πω αν η Ούνικς είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τροπαίου. Δεν είναι η δουλειά μου. Θα πω μόνο πως με εμπιστοσύνη στις δυνατότητές κι ομαδική δουλειά μπορούμε να νικήσουμε τον οποιοδήποτε. Έχουμε αρχίσει να το αποδεικνύουμε. Καθώς κυλά η σεζόν κι εμείς αποκομίζουμε μεγαλύτερες εμπειρίες, παίζοντας μαζί, αναμένω ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες από εμάς» δήλωσε αρχικά ο Χένρι Ντόμερκαντ και συνέχισε αναφερόμενος στην εμφάνιση του απέναντι στον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«Πρόκειται για ένα σπουδαίο παίκτη και σπουδαίο αμυντικό. Αλλά τον βλέπω όπως κάθε άλλον που προσπαθεί να με εμποδίσει απ’ το να βοηθήσω την ομάδα μου. Γνωρίζω πως είμαι απ’ τους καλύτερους στην επίθεση για την ομάδα μου κι ότι με χρειάζεται να παράγω. Οπότε όποιον και να φέρουν μπροστά μου, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.