Ιτούδης: Εμείς κάναμε την Αρμάνι να δείχνει… κακή

Την εξήγηση για το γεγονός ότι η Αρμάνι ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τον Παναθηναϊκό και πέτυχε μόλις 57 πόντους έδωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην κάμερα του Novasports.

Την εξήγηση για το γεγονός ότι η Αρμάνι ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από τον Παναθηναϊκό και πέτυχε μόλις 57 πόντους έδωσε ο Δημήτρης Ιτούδης, μιλώντας στην κάμερα του Novasports.

 «Εμείς κάναμε την Αρμάνι να φαίνεται τόσο κακή ομάδα. Δεν είναι κακή ομάδα, έχει καλούς παίκτες», ήταν τα λόγια του άμεσου συνεργάτη του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Τα καλύτερα είχε να πει και στη συνέχεια για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. «Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν εκπληκτική η προσπάθειά τους. Επικεντρωθήκαμε στο χαμηλό ποστ και στους Μπουρούση-Μαντσινέλι. Η Αρμάνι πήρε λίγους πόντους από εκεί. Περιορίσαμε τη δημιουργία του Κουκ και του Νίκολας στο πικ εν ρολ και αναγκάσαμε τους αντιπάλους σε πολλά λάθη. Η αμυντική προσαρμογή και η συγκέντρωση όλων των παικτών ήταν καθοριστικά στοιχεία. Έλειψε πολύ από την Αρμάνι ο Χέρστον στο δημιουργικό και το εκτελεστικό κομμάτι. Είναι σίγουρο πως Φώτσης και Νίκολας βοήθησαν το προπονητικό επιτελείο της Αρμάνι για να αποκωδικοποιήσουν κάποιες καταστάσεις. Όμως ήμασταν τόσο καλοί αμυντικά που τους περιορίσαμε», επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός.

Αναφερόμενος στο μέλλον της ομάδας στη διοργάνωση, θέλησε να κρατήσει προσγειωμένους τους «πράσινους», γι’ αυτό τόνισε ότι «έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Κάναμε μια σημαντική νίκη, αλλά το Top 16 κρύβει πολλές παγίδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.