Ιτούδης: “Ο Τζέιμς θα προσαρμοστεί στο σύστημά μας”

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε πως ο Μάικ Τζέιμς έχει δεσμευτεί να προσαρμοστεί στο σύστημα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε πως ο Μάικ Τζέιμς έχει δεσμευτεί να προσαρμοστεί στο σύστημα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας κόουτς δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη. 

Χαρακτηριστικά, ο Ιτούδης δήλωσε για την απόκτηση του Τζέιμς: “Ο Μάικ είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης, που μπορεί να δημιουργήσει τα δικά του σουτ, αλλά και καταστάσεις για τους συμπαίκτες του. Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών στην Euroleague, όντας σε διαφορετικά επίπεδα, απέδειξε ότι μπορεί να σκοράρει. Όμως, θα πρέπει να προσαρμοστεί στο σύστημά μας. Στις συζητήσεις μας δεσμεύτηκε πως είναι έτοιμος να το κάνει αυτό. Του ευχόμαστε να παραμείνει υγιής και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους νέους στόχους μας”.

Στη συνέχεια, ο Έλληνας κόουτς υπογράμμισε: “Τώρα, που όλες οι προσθήκες έχουν γίνει, το πρώτο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κατανοήσουμε είναι πως η ομάδα δεν μοιάζει με το περσινό ρόστερ, που έφτασε στον τίτλο. Πρέπει να ξεχάσουμε την επιτυχία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και αυτό ισχύει ειδικά για όσους ήταν στην ομάδα και πέρυσι. Η προετοιμασία μας θα είναι αρκετά δύσκολη, γιατί 6-7 παίκτες από διαφορετικές χώρες θα εκπροσωπήσουν την ΤΣΣΚΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πρέπει να γίνουμε ομάδα, να γίνουμε αποφασιστικοί, να δουλέψουμε μαζί και να παίξουμε καλό και ομαδικό μπάσκετ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.