Ομπράντοβιτς: «Δεν έχει τόση σημασία η πρώτη θέση»

Στόχος του Παναθηναϊκού ήταν να περάσει στους «16» της Ευρωλίγκα και εν συνεχεία η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Στόχος του Παναθηναϊκού ήταν να περάσει στους «16» της Ευρωλίγκα και εν συνεχεία η κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης μιλώντας στα ρωσικά μέσα μετά το τέλος της προετοιμασίας, αναφέρθηκε στην ήττα της ΤΣΣΚΑ από τη Χίμκι και ξεκαθάρισε πως διαθέτει πολύ ικανούς παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του Κιριλένκο σε περίπτωση απουσίας του.
Παράλληλα αναφέρθηκε στους τραυματίες Τσαρτσαρή και Περπέρογλου.

«Δεν μπορείς να αποδίδεις πάντα στο υψηλότερο επίπεδο, ούτε αντλούμε συμπεράσματα από ένα μόνο παιχνίδι. Είδα το ματς με τη Χίμκι, η ΤΣΣΚΑ στην αρχή προηγήθηκε με διψήφια διαφορά, αλλά μετά το ματς γύρισε. Όπως και να’ χει, ο αντίπαλός μας είναι σοβαρή ομάδα, με ή χωρίς τον Κιριλένκο. Είναι σημαντικός παίκτης για την ΤΣΣΚΑ, αλλά διαθέτει πολλούς ικανούς παίκτες για να καλύψει το κενό», δήλωσε αρχικά, ενώ για τα προβλήματα της δικής του ομάδας, είπε: «Εμείς δεν θα έχουμε και πάλι στις τάξεις μας δύο παίκτες που λείπουν εδώ και καιρό, τον Τσαρτσαρή και τον Περπέρογλου».

Τέλος ο «Ζοτς» αναφέρθηκε και στη μάχη της πρωτιάς του ομίλου:  «Στόχος μας ήταν να περάσουμε στο Top 16. Τόσο εμείς όσο και η ΤΣΣΚΑ έχουμε πετύχει αυτό το στόχο. Δεν έχει τόση σημασία ποιος θα πάρει την πρώτη θέση. Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα βγούμε για να παίξουμε σωστό μπάσκετ, ενώ υψηλό κίνητρο θα έχει και η ΤΣΣΚΑ μετά από μία σεζόν που δεν κατάφερε να περάσει στη δεύτερη φάση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.