Καζλάουσκας: Έχει χημεία ο Παναθηναϊκός

Το εγκώμιο του Παναθηναίκού έπλεξε ο Γιόνας Καζλάουσκας, δύο μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ των Πρωταθλητών Ευρώπης και της ΤΣΣΚΑ.

Το εγκώμιο του Παναθηναίκού έπλεξε ο Γιόνας Καζλάουσκας, δύο μέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση μεταξύ των Πρωταθλητών Ευρώπης και της ΤΣΣΚΑ.
«Ο κάτοχος του τίτλου του Πρωταθλητή Ευρώπης έρχεται στην έδρα μας. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες κι έχει ανέβει αρκετά τον τελευταίο καιρό. Έχουν χάσει μόλις δύο παιχνίδια στον όμιλο μας από δύσκολους αντιπάλους, από μας κι από την Μπάμπεργκ. Στην Α1 πηγαίνουν επίσης καλά και πρόσφατα επικράτησαν επί του μεγάλου τους αντιπάλου Ολυμπιακού», εξήγησε αρχικά ο κόουτς της «αρκούδας».
Στη συνέχεια εξήγησε το μυστικό της επιτυχίας της ομάδας του Ομπράντοβιτς, πράγμα που ψάχνει και η δική του. Όπως τόνισε οι “πράσινοι” «έχουν κρατήσει το βασικό κορμό τους και τον προπονητή κι έχουν πολύ καλή χημεία, κάτι που μας λείπει αυτή τη στιγμή. Επίσης οι τραυματισμοί μας δεν μας αφήνουν να βρούμε τον ρυθμό μας. Μόλις βρήκαμε τον τρόπο να παίζουμε χωρίς τον Κιριλένκο, αλλά τώρα χάσαμε τον παίκτη-κλειδί μας Αντρέι Βοροτσέβιτς. Την ώρα που ο Κιριλένκο επέστρεψε και μαζί με τον Ντάριους Λαβρίνοβιτς δεν είναι στην καλύτερη φόρμα. Παίζουμε για την πρώτη θέση του ομίλου κι έτσι το παιχνίδι είναι σημαντικό και για τους δύο. Είμαι σίγουρος πως όλοι οι παίκτες μου θα είναι συγκεντρωμένοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.