Τα «συγχαρητήρια» του Ομπράντοβιτς

Αν και ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε όπως περίμενε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Σέρβος κόουτς μοίρασε «συγχαρητήρια» στους παίκτες τους για την απόδοση τους ιδίως στη δεύτερη περίοδο, αλλά και στην επανάληψη και ξεχώρισε τον Στίβεν Σμιθ. Δύσκολα τα πράγματα κατά τον Τριφούνοβιτς.

Αν και ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε όπως περίμενε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, ο Σέρβος κόουτς μοίρασε «συγχαρητήρια» στους παίκτες τους για ητν απόδοση τους ιδίως στη δεύτερη περίοδο, αλλά και στην επανάληψη και ξεχώρισε τον Στίβεν Σμιθ.

«Αρχίσαμε νευρικά, γιατί ήμασταν άστοχοι στα ελεύθερα σουτ. Αυτό, όμως, άλλαξε. Αλλάξαμε την άμυνά μας, παίξαμε καλύτερα κι η δεύτερη περίοδος ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε ομαδικά, κάναμε αυτό που έπρεπε, ήμασταν σοβαροί και για αυτό θέλω να δώσω “συγχαρητήρια” στους παίκτες μου», ήταν τα πρώτα του λόγια.


Ο «Ζοτς» αναφέρθηκε ειδικά στον Σμιθ, ο οποίος σημείωσε και 17 πόντους, ευρισκόμενος σε καλή μέρα, λέγοντας πως «ο Στίβεν δεν ήταν καλός μόνο σήμερα. Είναι σε πολλά παιχνίδια και πρέπει να συνεχίσει έτσι. Έχει μία μεγάλη ευκαιρία φέτος και πρέπει να την εκμεταλλευτεί, συνεχίζοντας να δουλεύει έτσι».


Τέλος, επεσήμανε το γεγονός ότι οι «πράσινοι» έχουν κάνει… προόδους, αναφέροντας ότι «δεν είναι αλήθεια ότι στην Καβάλα “ξυπνήσαμε”, είχαμε αλλά 12 παιχνίδια πριν. Όποιος θέλει να σκέφτεται ένα παιχνίδι, μπορεί να το κάνει. Εγώ είμαι κόουτς και σκέφτομαι περισσότερο. Δεν στέκομαι σε ένα παιχνίδι. Ξέρω ότι κάναμε ένα κακό παιχνίδι. Έχουν υπάρξει, όμως, κι άλλα παιχνίδια. Έχουμε πολλά μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια, όπως αυτό με τον ΠΑΟΚ, με τον Ηλυσιακό που προηγήθηκε, όλα είναι σημαντικά για εμάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να παραμείνουμε ήρεμοι και συγκεντρωμένοι».



Δύσκολα τα πράγματα κατά τον Τριφούνοβιτς
Εμφανώς προβληματισμένος ήταν ο Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς μετά τη συντριβή της Ζαλγκίρις από τον Παναθηναϊκό. Ο κοουτς των Λιθουανών τόνισε ότι θα χρειαστούν νίκη επί της Μπάμπεργκ για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στο «ΤΟΡ 16», αλλά με τέτοια άμυνα…
«Παίξαμε ως ομάδα για μόλις 12-13 λεπτά. Και μετά σταματήσαμε. Είναι φαινόμενο που ταλαιπωρεί την ομάδα από την αρχή της χρονιάς. Ποτέ δεν πίστεψα πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην άμυνα. Αλλά σε αυτό το επίπεδο πρέπει τουλάχιστον να παίζεις την ελάχιστη δυνατή άμυνα», εξήγησε.


Μιλώντας για το τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια, δήλωσε πως  «η ήττα δεν αλλάζει την κατάστασή μας. Αν νικήσουμε στο Μπάμπεργκ (15/12), ο δρόμος της πρόκρισης θα είναι ανοιχτός. Στη συνέχεια θα χρειαστούν μαθηματικές πράξεις».



 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.