Με σύμμαχο την παράδοση

Μια ακόμα νίκη θέλει να πανηγυρίσει απέναντι στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός (19:45 Novasport 3).

Μια ακόμα νίκη θέλει να πανηγυρίσει απέναντι στη Ζαλγκίρις στο Κάουνας, ο Παναθηναϊκός (19:45 Novasport 3). Οι «πράσινοι» μετρούν πέντε νίκες σε έξι επισκέψεις στη Λιθουανία, με αντίπαλο τη Ζαλγκίρις και ψάχνουν την έκτη τους επικράτηση, για να παραμείνουν σε τροχιά πρωτιάς. Παράλληλα, το «τριφύλλι» έχει αντιμετωπίσει 13 φορές τη Ζαλγκίρις και μετρά δώδεκα νίκες, με τη μόνη ήττα να είναι το 2004, 80-74 υπέρ των Λιθουανών.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να συνεχίσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην εφετινή Euroleague, προκειμένου να διατηρήσουν «ζωντανές» τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στους τραυματίες Τσαρτσαρή και Περπέρογλου. Ο Στίβεν Σμιθ τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει νίκες έως το τέλος της φάσης των ομίλων, προκειμένου να πάρει αυτός την πρώτη θέση του ομίλου. Στα άλλα ματς του ομίλου, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την ΚΚ Ζάγκρεμπ, ενώ η Ουνικάχα Μάλαγα αντιμετωπίζει στην Ισπανία τη Μπάμπεργκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.