Μπατίστ: “Νίκη που χτίζει…”

Ο Μάικ Μπατίστ χαρακτήρισε "νίκη που χτίζει ομάδες" την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα.

Ο Μάικ Μπατίστ χαρακτήρισε “νίκη που χτίζει ομάδες” την επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Μάλαγα. «Είναι μια νίκη που «χτίζει» ομάδες, που «χτίζει» χαρακτήρες και ειδικά όταν κερδίζεις με 15 πόντους και ξαφνικά βρίσκεσαι να κυνηγάς στο σκορ, τότε γίνεται κατονοητό ότι είναι από τα παιχνίδια που ουσιαστικά δυναμώνουν μια ομάδα» δήλωσε ο Αμερικανός στην εφημερίδα “Πράσινη”.

Και πρόσθεσε: «Είναι πολύ σημαντικό ότι η ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος και επίσης ότι πήραμε τη νίκη, γιατί ήδη έχουμε χάσει δύο παιχνίδια στη διοργάνωση. Θέλαμε τη νίκη όχι μόνο για τη βαθμολογία, αλλά και για να μπορέσουμε να βρούμε και πάλι την αυτοπεποίθησή μας. Δεν είναι ότι καλύτερο έχουμε πετύχει σαν Παναθηναϊκός, αλλά είναι μια από τις μεγαλύτερες νίκες μας. Με τα σουτ του Διαμαντίδη είναι ένα από τα μεγαλύτερα αποτελέσματα που έχουμε πετύχει».

Για να καταλήξει: «Παιχνίδι με παιχνίδι προσπαθώ να «χτίσω» πάνω σε αυτό. Προσπαθώ να πιέσω τον εαυτό μου. Η αλήθεια είναι ότι χρειάζομαι πολλή δουλειά, αλλά συνεχώς προσπαθώ να βελτιωθώ. Ήταν πολύ σημαντικό και για μένα να κερδίσουμε, για να βρω την αυτοπεποίθησή μου, γιατί είναι πολύ σημαντικό να «χτίζεις» πάνω σε αυτές τις νίκες. Επίσης, είναι σημαντικό να έχω καλή παρουσία, όπως και να κερδίζει η ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.