Μπάγερν-Ζάλγκιρις 71-70, playoffs με Λούτσιτς (hls)

Η Μπάγερν έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στην ήδη αποκλεισμένη Ζάλγκιρις και χρειάστηκε να λάμψει στο τέλος ο Λούτσιτς με 2 βολές και ένα μπλοκ, για να φτάσει στη νίκη 71-70.

Η Μπάγερν έπαιξε με τη φωτιά απέναντι στην ήδη αποκλεισμένη Ζάλγκιρις και χρειάστηκε να λάμψει στο τέλος ο Λούτσιτς με 2 βολές και ένα μπλοκ, για να φτάσει στη νίκη 71-70.

Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή μέχρι το τέλος, με σφιχτές άμυνες οι δύο ομάδες δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να ξεφύγει. Χρακτηριστικό ήταν ότι μέχρι την τελευταία περίοδο καμία από τις δύο δεν είχε καταφέρει να φύγει με πάνω από 4 πόντους.

Η Μπάγερν μπήκε καλύτερα στο τέταρτο 10λεπτο και προηγήθηκε με 7 δείχνοντας ότι θα έχει εύκολο έργο. Ο Χέις όμως είχε διαφορετική άποψη, με την Ζάλγκιρις να έχει ένα επί μέρους 4-14 και να προηγείται 67-70.

Ο Γκιστ έδωσε το φιλί της ζωής, ο Λούτσιτς κέρδισε φάουλ στα 2 δευτερόλεπτα, ευστόχησε  και στις 2 βολές για το 71-70, για να παίξει ο ίδιος άμυνα και να μπλοκάρει τον Λοβέρν κρατώντας τη νίκη.

Η Μπάγερν πέρασε στην 8άδα κάτι που κάνει για πρώτη φορά γερμανική ομάδα και πλέον επιζητά και το πλεονέκτημα έδρας μετά την ήττα της Αρμάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.