Μπαρτζώκας: “Η Βαλένθια είναι ομάδα με ιδιαιτερότητες” (vid)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Γιώργο Βαλαβάνη για το παιχνίδι με την Βαλένθια (31/3), τονίζοντας ότι είναι μια ομάδα με αρκετές ιδιαιτερότητες.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports και στον Γιώργο Βαλαβάνη για το παιχνίδι με την Βαλένθια (31/3), τονίζοντας ότι είναι μια ομάδα με αρκετές ιδιαιτερότητες. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το παιχνίδι με την Βαλένθια, αλλά και την χαμένη πρόκριση για τα πλέι – οφ: “Υπάρχει μεγάλο θέμα γιατί είναι διαφορετικό το να έχει πιθανότητες για την πρόκριση και άλλο το να μην έχεις. Είναι εκτός 8άδας, αλλά έχει καλό πρόγραμμα και παίζει ένα παιχνίδι σαν τελικό. Το θέμα είναι αν δεν αντιμετωπίσεις το παιχνίδι με σοβαρό χαρακτήρα και ομαδικά υπάρχει κίνδυνος. Έχουν αρκετό ταλέντο σαν ομάδα και είναι η πρώτη ομάδα στις τελικές φάσεις. Έχουν αρκετές ιδιαιτερότητες πάσαρουν την μπάλα και οι κοντοί και οι ψηλοί, 3αρια που ποστάρουν, 5αρια που σουτάρουν στο δίποντο και στο τρίποντο. Είναι πολύ καλή ομάδα και είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι”. 

Για την διαφορετική εικόνα στα δύο πρώτα δεκάλεπτα σε σχέση με το 3ο και το 4ο: “Νομίζω ότι είναι καλύτερο να περιμένουμε και τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια για να δούμε τι κάναμε καλά και τι όχι. Να κάνουμε μια συνολική αποτίμηση της χρονιάς. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που κάναμε καλά και άλλα όχι. Για να αξιολογήσουμε την κατάσταση όλους του συμμετέχοντες και τους εαυτούς μας θα το κάνουμε σε λίγο καιρό. Θα είμαι ανοιχτός να συζητήσω τα πάντα”. 

Αν έχει εντοπίσει κάτι, το οποίο οι μπασκεμπολίστες του δεν κάνουν καλά: “Υπάρχουν πράγματα που έχω εντοπίσει και η ομάδα δεν τα κάνει καλά, όλα θα τα συζητήσουμε όταν ολοκληρωθεί η χρονιά”. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.