Μπαρτσελόνα: Παράπονα “Σάρας” στους παίκτες του

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε παράπονα για τη συμπεριφορά των παικτών του στο παρκέ, μετά την αναμέτρηση με τη Φουενλαμπράδα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε παράπονα για τη συμπεριφορά των παικτών του στο παρκέ, μετά την αναμέτρηση με τη Φουενλαμπράδα. Ο Λιθουανός κόουτς τόνισε μεταξύ άλλων, πως οι παίκτες του θα πρέπει να καταλήξουν στο πως θα αντιμετωπίζουν τους αντιπάλους και ειδικότερα, πότε θα είναι σκληροί και πότε όχι. 

Χαρακτηριστικά, ο Γιασικεβίτσιους δήλωσε: “Δεν ήμασταν πολύ καλοί ούτε στην επίθεση, ούτε στην άμυνα. Έχουμε πάντα τα ίδια προβλήματα, επιλέγουμε σε ποια παιχνίδια θα παίξουμε σκληρά και σε ποια δε θα είμαστε σκληροί. Υπάρχουν παίκτες που έπρεπε να έχουν παίξει πολύ και να παίξουν καλά, αλλά δεν το έκαναν, αφού δεν ήταν ψυχολογικά προετοιμασμένοι γι αυτό”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Η Φουενλαμπράδα έκανε ένα υπέροχο παιχνίδι, βγήκε στο παρκέ με πολλή περισσότερη ενέργεια απ’ ότι βγήκαμε εμείς και αυτό ήταν λογικό με την αλλαγή προπονητή. Από αυτή τη νίκη δεν έχουμε πολλά θετικά πριν από τα δύο παιχνίδια της Euroleague. Το καλύτερο είναι ότι ο Νίκο Μίροτιτς και ο Κόρι Χίγκινς που είναι καλύτερα, έχουν ξεκουραστεί. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε ξανά στη δουλειά, να ξεκινήσουμε από το μηδέν, χωρίς χρόνο, αλλά ξέρουμε ότι μας περιμένει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.