Παναθηναϊκός: Η Έφες ανέδειξε τις αδυναμίες του

O Nικήτας Αυγουλής γράφει στο προσωπικό του blog για την ήττα του Παναθηναϊκού στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Έφες είδε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσει. Παράλληλα κι ο Όντεντ Κάτας κατάλαβε πως ούτε τα ψηλά σχήματα, είναι η λύση απέναντι στο ταλέντο.

Η ‘Εφες κέρδισε εύκολα γιατί ο Μίτσιτς, ο Μπομπουά, ο Λάρκιν κι ο Ντάνστον δεν είχαν κανένα πρόβλημα να προσαρμοστούν στις συνεχόμενες αλλαγές της ελληνικής ομάδας. Με το ταλέντο τους και την ομαδικότητά τους, έβρισκαν λύσεις με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ την ίδια στιγμή η απουσία κανονικού πλέι μέικερ στον Παναθηναϊκό ήταν τόσο εμφανής όσο ποτέ.

Ο Μποχωρίδης ήταν ο μοναδικός που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, ο Σαντ Ρος ήταν το ρίσκο που αποφάσισε να πάρει η Έφες και τελικά της βγήκε, ενώ ο Μακ πέρασε από το παιχνίδι σαν να μην συμμετείχε. Οι «πράσινοι» είχαν μερικές απλές φάσεις που δεν κατάφεραν να τις βγάλουν γιατί οργανωτικά υστερούσαν.

Ο Χεζόνια πήρε κάποια στιγμή την κατάσταση στα χέρια του και έβαλε μερικούς πόντους, ενώ ο Παπαπέτρου δεν είχε τον παραμικρό χώρο να δράσει και έμεινε στην μετριότητα.

Γενικά η ποιότητα και μόνο της τούρκικης ομάδας αρκούσε για να οδηγήσει τον τιμωρημένο Αταμάν σε μια ακόμα νίκη πριν ξεκινήσει η «καυτή» τελευταία τριάδα αγώνων που έχει με Ρεάλ, Μπασκόνια κι Αρμάνι όλα εκτός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.