Βαλένθια – Μπάγερν 83-76: Το ρεσιτάλ των ανέτοιμων (hls)

Με καλύτερους παίκτες τους τρεις που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, η Βαλένθια έκανε κατάθεση ψυχής κόντρα στην πεισματάρα Μπάγερν και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι των πλέι-οφ. 

Με καλύτερους παίκτες τους τρεις που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, η Βαλένθια έκανε κατάθεση ψυχής κόντρα στην πεισματάρα Μπάγερν και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι των πλέι-οφ. 

Οι γηπεδούχοι ήταν σε καταπληκτική ημέρα στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο, παίζοντας με διαφορετικό τρόπο στις δύο περιόδου. Στην πρώτη έβαλα φωτιά στο αντίπαλο διχτάκι με 7/10 τρίποντα για το 26-19 και στην δεύτερη εκτελώντας από πιο κοντά για το 46-33. Από την πλευρά της η Μπάγερν έχασε πολλά ελεύθερα σουτ και λέι-απ, οι παίκτες της εκνευρίστηκαν και έχασαν την συγκέντρωση τους δίνοντας εύκολους πόντους σε Ντούμπλιεβιτς και σία. 

Επιστρέφοντας ως συνήθως στο σκορ, η ομάδα του Τρινκέρι βασίστηκε στον αφιονισμένο Λούτσιτς για να εξαπολύσει τρομερό σερί 14-0 και να μετατρέψει το 54-45 σε 54-59, αλλάζοντας τελείως την εικόνα του αγώνα. Οι Βαυαροί έφτασαν ως το +8 με λέι απ του Σίσκο, 55-63, όμως ο τρομερός Ντούμπλιεβιτς με buzzer beater τρίτης περιόδου μείωσε σε 58-63. 

Στην τέταρτη περίοδο ήταν η σειρά της Βαλένθια να πληρώσει την Μπάγερν με το ίδιο νόμισα. Οι Ισπανοί πίεσαν στην άμυνα, με τον Ντούμπλιεβιτς να κάνει συγκινητική εμφάνιση μορφάζοντας συνεχώς από τον πόνο στο χέρι, τον επίσης ημί-τραυματία Βαν Ρόσομ να μοιράζει αφειδώς ασίστ (9) και τον Τόμπι να τελειώνει τις φάσεις και να παίρνει κρίσιμα ριμπάουντ έφτασαν στο 78-70 και κλείδωσαν τη νίκη. 

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τόμπι με 18, ο Κάλινιτς πρόσθεσε 12, ο Γουίλιαμς 11, ο Ντούμπλιεβιτς 10 με 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ και ο Βαν Ρόσομ 9 πόντους και 9 ασίστ (5 λάθη). 

Για την Μπάγερν ο Λούτσιτς είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, ο Μπόλντγουιν 13 πόντους και ο Τσίπσερ 9 πόντους με 3/11 σουτ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.