Παναθηναϊκός: Για το γόητρο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία και παράλληλα να τονώσει την ψυχολογία του (21:00 Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα για να αναρριχηθεί ψηλότερα στη βαθμολογία και παράλληλα να τονώσει την ψυχολογία του (21:00 Novasports1HD). Οι “πράσινοι” θέλουν να τελειώσουν την εφετινή Euroleague με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σε αυτό το πλαίσιο, θα κυνηγήσουν τη νίκη και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο Όντεντ Κάτας δεν υπολογίζει στον Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος είναι τραυματίας. Από την άλλη πλευρά, η σερβική ομάδα ταξίδεψε στην Αθήνα, χωρίς τον Κίνο Κολόμ, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό το προηγούμενο διάστημα.

Η ομάδα του Ντέγιαν Νταβίντοβτς προέρχεται από τη νίκη επί της Χίμκι, με την οποία έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των εννέα ηττών στη διοργάνωση. Αυτή θα είναι η 19η αναμέτρηση των δυο ομάδων, με τον Παναθηναϊκό να μετράει δώδεκα νίκες στα προηγούμενα 18 ματς. Επί ελληνικού εδάφους, το “τριφύλλι” έχει επτά νίκες έναντι μιας των Σέρβων. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Μικέλε Ρόσι (Ιταλία) και Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.