Λαρεντζάκης: «Δεν δώσαμε εύκολα καλάθια» (vid)

Ο Λαρεντζάκης είχε μικρή αλλά εξαιρετικά σημαντική συμμετοχή στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα (80-84) και έδωσε την δική του εξήγηση προσπαθώντας να σκιαγραφήσει τον αγώνα

«Πρέπει να παίζουμε περισσότερα συγκεντρωμένοι και ίσως περισσότερο επιθετικά», τόνισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στην αρχή των δηλώσεων του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Άλμπα στο Βερολίνο, και συνέχισε λέγοντας:
  
«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη. Είχαμε συνολικά καλή απόδοση. Δεν δώσαμε εύκολα καλάθια και τους εμποδίσαμε να δημιουργήσουν επιθετικά. Πρέπει να ξεκινάμε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να παίζουμε περισσότερο επιθετικά». 

Απαντώντας σχετικά με την αντίδραση της ομάδας του, σε στιγμές που φαίνεται ότι χάνει τον έλεγχο του αγώνα, είπε: «Σημασία έχει ότι αντιδράμε. Αυτό συνέβη ιδιαίτερα στο τέλος των τελευταίων τριών αγώνων όπου γυρίσαμε τα παιχνίδια και πανηγυρίσαμε νίκες Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, μεγάλη ιστορία δεν μπορεί να παρατάει κανένα παιχνίδι και πρέπει να αποδυκύουμε ότι μπορούμε να παίζουμε στην ομάδα». 

Ο Λαρεντζάκης εκθείασε την εμφάνιση του Βεζένκοφ και στις βοήθειες που έδωσε στον αγώνα με την Άλμπα, ενώ σε ερώτηση για τη δική του συμμετοχή και το δικό του «αύριο», είπε:
«Στόχος μου είναι να βοηθάω. Είναι η πρώτη μου χρονιά στην ευρωλίγκα, αλλά κάθε ευκαιρία που μου δίνεται θέλω να την εκμεταλλεύομαι. Με την δουλειά μου θέλω να δείξω ακόμη περισσότερα. Δεν με απασχολεί το «αύριο». Δουλεύω για το «τώρα».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.