Σπανούλης: «Σωστά σταμάτησε η Euroleague»

Το μήνυμα του αρχηγού του Ολυμπιακού για τη διακοπή της φετινής σεζόν, λόγω του κορωνοϊού.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος συμφώνησε με την απόφαση της Euroleague να σταματήσει η σεζόν, τονίζοντας πως άπαντες παίζουν για τον κόσμο.

Αναλυτικά:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Είναι κάτι πολύ σπάνιο, αυτό που συνέβη στον κόσμο. Ο κ. Τζόρντι Μπερτομέου και το επιτελείο του έπρεπε να λάβουν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Εν τέλει, νομίζω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση.

Έχει να κάνει με τον σεβασμό στην υγεία και την ασφάλεια των παικτών. Και ξαναλέω πως ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση. Αλλά πρέπει να σκεφτείτε πολλά πράγματα. Ας πούμε, όχι μόνο για φέτος και τη συνέχιση της Euroleague ή όχι, αλλά και για τον επόμενο χρόνο, για τις προετοιμασίες και άλλα πράγματα. Άρα είναι ένα χάος και νομίζω ότι ήταν και πάλι η καλύτερη απόφαση. Είναι καλύτερα να σκεφτούμε πώς μπορούμε να παίξουμε και να κάνουμε το καλύτερο για την επόμενη σεζόν.

Είναι πολύ δύσκολο όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε παίκτη. Είναι πολύ δύσκολο και για τους οπαδούς, που αγαπούν το μπάσκετ και το να παρακολουθούν αγώνες. Είναι δύσκολο για όλους.

Για όλα τα παιδιά που τους αρέσουν και εργάζονται για το μπάσκετ. Και πρέπει να περιμένουμε να προετοιμάσουμε τον εαυτό μας το καλύτερο δυνατόν για την επόμενη σεζόν, για να βεβαιωθούμε ότι έχουμε μια πολύ ωραία σεζόν στην Euroleague.

Σε όλους τους ανθρώπους, σε όλους τους θαυμαστές, σε όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, εύχομαι να είναι υγιείς και να είναι ασφαλείς. Και εύχομαι αυτό το πράγμα, αυτή η πανδημία, αυτός ο ιός, να μην επιστρέψει ξανά. Πρώτα απ ‘όλα, αυτό που θέλω.

Για το μπάσκετ, πρέπει να πω σε όλους ότι θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Και εμείς, ως παίκτες, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να είμαστε στην καλύτερη φόρμα όλοι και να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατόν για να απολαύσουμε ξανά το μπάσκετ.

Παίζουμε μπάσκετ για τον κόσμο. Παίζουμε μπάσκετ για να κάνουμε τους οπαδούς χαρούμενους. Παίζουμε μπάσκετ για να κάνουμε τους οπαδούς να απολαύσουν το παιχνίδι, να περάσουν πολύ καλά στο γήπεδο ή βλέποντας τα ματς από την τηλεόραση. Κάνουμε τα πάντα για αυτούς. Η σύνδεση που έχουμε μαζί τους ήταν πάντα υπέροχη. Γι ‘αυτό είμαι σίγουρος ότι και πάλι θα είναι υπέροχη η σύνδεση και τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά».

Εδώ η συνέντευξη στο επίσημο σάιτ της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.