Με Φερνάντεθ το διπλό της Ρεάλ (video)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησε εκτός έδρας της Γκραν Κανάρια 75-67, φτάνοντας έτσι στην 14η της νίκη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάτησε γκάζι στο τελευταίο δεκάλεπτο και επικράτησε εκτός έδρας της Γκραν Κανάρια 75-67, φτάνοντας έτσι στην 14η της νίκη. Ο Ρούντι Φερνάντεθ πήρε από το χεράκι της «βασίλισσα» και την οδήγησε στην επιτυχία, καθώς με 8 δικούς του πόντους έγειρε την πλάστιγγα οριστικά υπέρ της ομάδος του. Για τον ισπανό ήταν η μέρα του, καθώς με τα 3 τρίποντα του ξεπέρασε τον Διαμαντίδη στη σχετική λίστα και ανέβηκε στην όγδοη θέση όλων των εποχών. 

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μέχρι και δέκα πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο (48-38), έχοντας για όπλο τους τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ωστόσο η αστοχία της στα σουτ (42% στα δίποντα, 23% στα τρίποντα) της στοίχησε. Στην αντίπερα όχθη η Ρεάλ Μαδρίτης με 12 λάθη στο πρώτο ημίχρονο δεν μπορούσε να ελπίζει σε πολλά. Όταν βελτιώθηκε σε αυτό τον τομέα (μόλις ένα στο δεύτερο ημίχρονο) και σταμάτησε να δίνει εύκολους πόντους στην αντίπαλο της κατάφερε να γυρίσει το ματς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.