Χωρίς περιθώρια για απώλειες το “τριφύλλι”

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της Euroleague (21:30 Novasports1HD).

Ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα της Euroleague (21:30 Novasports1HD). Δείτε στις 20:30 το pre game της αναμέτρησης, ενώ στις 21:30 ακούστε σε ηχητική μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα. Στις 23:30 θα ακολουθήσει το post game, μέσω της εκπομπής “Super Euroleague”, με ρεπορτάζ, αναλύσεις και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Οι “πράσινοι” προέρχονται από τις δυο εκτός έδρας ήττες, από τις Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, πριν τη δύσκολη συνέχεια που τους περιμένει.

Το “τριφύλλι” θα αντιμετωπίσει το προσεχές χρονικό διάστημα τους Μπαρτσελόνα (εντός), Ρεάλ (εκτός), Ολυμπιακό (εκτός), ΤΣΣΚΑ (εντός), Φενέρμπαχτσε (εκτός), Άλμπα (εκτός), Χίμκι (εντός), Εφές (εκτός), Μακάμπι (εντός) και Μπασκόνια (εκτός). Ο Ρικ Πιτίνο θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος ταλαιπωρείται από λουμπάγκο. Από την άλλη πλευρά, ο Ζοάν Πλάθα δεν υπολογίζει στους Πονίτκα, Ρένφρο, Χβοστόφ και Άιβερσον.

Στο ματς του πρώτου γύρου, το οποίο είναι και το μοναδικό στην προϊστορία των δυο ομάδων, ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 89-79. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ρόμπερτ Βικλίτσκι (Τσεχία) και Μικέλε Ρόσι (Ιταλία).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.