Η Αρμάνι υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Φόρουμ» του Μιλάνου και η μονομαχία των δύο βασικών φόργουορντ θα κρίνει πολλά.
Υπόδειγμα σταθερότητας τα τελευταία πέντε χρόνια, ο 35άρης πια Μίτσοφ είναι κομβικός για το παιχνίδι της Αρμάνι. Η συνεισφορά του σε πόντους κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι (12.0, 53.6% δίποντο, 38% τρίποντο), όμως σε μια περιφέρεια που έχει πληγεί από τραυματισμούς και αστάθεια (Νέντοβιτς, Μακ), η δημιουργικές ικανότητες του Σέρβου είναι ακόμη πιο πολύτιμες.
Ο Μίτσοφ έχει τον συνδυασμό ικανότητας και εμπειρίας να τρέξει pick n roll από τα «φτερά», όντας διπλή απειλή με την ικανότητα του να εκτελέσει μετά από ντρίμπλα και να πασάρει στον ψηλό. Ταυτόχρονα με τις 2.1 ασίστ, μπορεί να βοηθήσει στα ριμπάουντ (3.2), τομέας στον οποίο η Αρμάνι υποφέρει την φετινή περίοδο, ειδικά με τον Γκουντάιτις να επιστρέφει από χιαστούς.
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι ξεκάθαρα σε χρονιά εκτόξευσης. Δεν είναι μόνο τα κολακευτικά λόγια γύρω από το όνομα του, όπως του Πέσιτς που τον αποκάλεσε «καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη», αλλά ίδια τα λεπτά συμμετοχής του που αποδεικνύουν πόσο πολύτιμος είναι για τον Παναθηναϊκό. Ακόμη και με τη μεταφορά του Μήτογλου στο «4» και του Τόμας στο «3», ο 25χρονος φόργουορντ έπαιξε 37΄ απέννατι στην ΤΣΣΚΑ, ενώ στα τελευταία έξι παιχνίδια μόνο μια φορά έχει παίξει κάτω από 30΄ (28.5 στη Βαρκελώνη).
Η θεαματική βελτίωση στο τρίποντο (24/60, 40%) τον μετατρέπει σε μια αξιόπιστη απειλή και προσθέτει επιλογές στη διείσδυση, αφού ο αντίπαλος δεν μπορεί πλέον να του δώσει ένα μέτρο απόσταση στο μαρκάρισμα του. Επιπλέον, η αυξανόμενη αυτοπεποίθηση που αποκτά του επιτρέπει τόσο να ανοίγει όσο και να τελειώνει φάσεις σε αιφνιδιασμό ή transition, όπου εκμεταλλεύεται την υπεροχή του σε ύψος και σωματοδομή. Οι 0.8 ασίστ και τα 3.6 ριμπάουντ είναι νούμερα που επιδέχονται βελτίωσης στην πορεία της δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου παίκτη.